Fotbal intern

Câți bani plătește Fenerbahce pentru Dennis Man! Anunțul turcilor nu o să fie pe placul lui Gigi Becali

21.11.2018 | 22:00
Cati bani plateste Fenerbahce pentru Dennis Man Anuntul turcilor nu o sa fie pe placul lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Turcia au aflat câți bani vrea Fenerbahce să plătească pentru a-l transfera pe Dennis Man, unul dintre cei mai importanți tineri jucători din lotul pregătit de Nicolae Dică. FANATIK.RO a informat în premieră despre interesul turcilor, iar cei de la Fotomac au scris și ei că fosta campioană a Turciei se află în pole position pentru achiziționarea internaționalului român U21.

Imediat după ce a apărut informația că Fenerbahce dorește să îl cumpere pe Dennis Man de la FCSB, turcii au aflat și suma pe care fosta campioană dorește să o plătească pentru ca internaționalul român să o părăsească pe echipa pregătită de Nicolae Dică, iar suma nu o să fie deloc pe placul lui Gigi Becali, patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

S-a aflat câți bani plătește Fenerbahce pentru Dennis Man

Haberturk.com susține că oficialii lui Fenerbahce sunt dispuși să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.000.000 de euro, o sumă care nu se apropie de cea pe care Gigi Becali speră să o încaseze pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani. Latifundiarul din Pipera este dispus să discute despre plecarea lui Dennis Man doar dacă suma de transfer o să depășească 20.000.000 de euro.

Fenerbahce nu este singura echipă care se interesează de serviciile lui Dennis Man. În vara anului 2018, AS Roma, formație care evoluează în Serie A, a făcut o ofertă în valoare de 11.000.000 de euro, dar Gigi Becali a solicitat 30 de milioane de euro. O altă grupare din Europa care a cerut informații în legătură cu internaționalul român U21 este Anderlecht, dar patronul FCSB-ului nici nu a dorit să audă.

ADVERTISEMENT

400.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Dennis Man

Cotat de site-urile de specialitate la 2,7 milioane de euro, Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA Arad, iar Gigi Becali a scos din buzunar pentru transferul său aproximativ 400.000 de euro. În sezonul 2018 – 2019, atacantul în vârstă de 20 de ani a înscris 5 goluri și a reușit două pase decisive în cele 20 de meciuri jucate.

  • 2,7 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.com