Life

Câți bani plătește Irina Tănase pe an pentru a studia Dreptul la Universitatea Spiru Haret. Iubita lui Liviu Dragnea e studentă în anul doi

Câți bani plătește Irina Tănase pe an pentru a studia Dreptul la Universitatea Spiru Haret. Iubita lui Liviu Dragnea a terminat cu bine primul an.
23.09.2021 | 19:43
Cati bani plateste Irina Tanase pe an pentru a studia Dreptul la Universitatea Spiru Haret Iubita lui Liviu Dragnea e studenta in anul doi
ADVERTISEMENT

Irina Tănase a terminat cu bine prima sesiune la Facultatea de Drept. Iubita lui Liviu Dragnea nu a avut deloc restanțe, iar acum se pregătește de cel de-al doilea an universitar.

Blondina studiază la Universitatea „Spiru Haret” din Capitală și urmează cursurile cu frecvență normală. Din cauza pandemiei, orele s-au desfășurat online anul trecut. Astfel, tânăra de 28 de ani nu a vizitat instituția de învățământ.

ADVERTISEMENT

Câți bani plătește Irina Tănase pe an pentru a studia Dreptul la Universitatea Spiru Haret. Iubita lui Liviu Dragnea e studentă în anul doi

Irina Tănase a terminat prima sesiune la Facultatea de Drept și se pregătește de anul doi. Tânăra se pregătește să devină avocat sau judecător și consideră că o astfel de carieră este cea potrivită pentru ea.

Partenera lui Liviu Dragnea studiază la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative din cadrul Universității „Spiru Haret”. Blondina achită 4.800 de lei pe an (aproximativ 1.000 de euro) ca taxă de școlarizare, scrie WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De altfel, Irina Tănase deja și-a început cariera în domeniul juridic. Aceasta și-a deschis un birou de mediere acum doi ani, împreună cu o bună prietenă.

Irina a absolvit un curs de mediator autorizat în perioada în care Liviu Dragnea se afla în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase este la cea de-a doua facultate, după ce a absolvit cursurile Facultății de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București. În acest timp a lucrat ca secretară la o companie controlată de Sebastian Ghiță.

În anul 2013, tânăra a participat ca voluntar la organizarea congresului PSD. Ulterior, ea a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. Două luni mai târziu, Irina a ajuns să lucreze ca asistentă a lui Liviu Dragnea, cu un salariu de aproximativ 1.300 de lei.

ADVERTISEMENT

Irina Tănase ar fi investit câteva sute de mii de euro în imobiliare, în urmă cu doi ani. Aceasta ar fi achiziționat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului și două terenuri cu ieșire la lac, în județul Ilfov, potrivit Rise Project.

Investiția totală ar fi depășit suma de 350.000 de euro, dintre care 260.000 de euro ar fi costat apartamentul situat într-un bloc interbelic, cu patru etaje.

Recent, Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, unde a stat închis pentru faptele din dosarul angajărilor fictive de la Consiliul Județean Teleorman. În toată această perioadă, Irina Tănase l-a așteptat să revină acasă.

ADVERTISEMENT