Sporturi

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la Madrid. Suma deja asigurată. Premii uriaşe oferite de Ion Ţiriac

03.05.2019 | 13:15
Cati bani poate castiga Simona Halep la Madrid Suma deja asigurata Premii uriase oferite de Ion Tiriac

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la WTA Madrid 2019. Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află în acest moment la Madrid, acolo unde va participa la cea de-a 18-a ediţie a Mutua Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128. Jucătoarea noastră s-a impus la Caja Magica de două ori până în prezent: în 2016 (Dominika Cibulkova) şi 2017 (Kristina Mladenovic).

Simona Halep poate încasa o avere la turneul patronat de Ion Ţiriac în Capitala Spaniei

Simona Halep se simte excelent pe zgură, fapt demonstrat şi în Fed Cup, în timpul semifinalei cu Franţa. Ea le-a învins pe Kristina Mladenovic şi Caroline Garcia aducând României cele două puncte, însă arătând un tenis de foarte bună calitate, cu multe raliuri şi lovituri spectaculoase. După retragerea de la Stuttgart (accidentare la şold), Simona Halep va lua startul propriu-zis pe zgură la Madrid. În Capitala Spaniei poate câştiga o avere dacă se impune şi a treia oară la competiţia patronată de Ion Ţiriac.

Premiile oferite de magnatul român nu sunt deloc indiferente. Pentru turul întâi, jucătoarele vor încasa 15.146  de euro, pentru turul secund 32.260 de euro, pentru optimile de finală 68.010 de euro, iar pentru sferturile de finală 130.965 de euro. Semifinalistele vor primi din partea organizatorilor un premiu în valoare de 257.555 de euro, finalista va primi 511.740 de euro, iar campioana 1.043.680 de euro. Câştigătoarele de la dublu vor primi un cec în valoare de 323.200 de euro.

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la WTA Madrid 2019

Simona Halep este încrezătore înainte de startul pe zgură

Simona a părut foarte încrezătoare la plecarea spre turneul de la Madrid şi a precizat în mod clar că visează să joace noi finale pe suprafaţa ei preferată. “Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. La Madrid mă simt ca acasă. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a spus Simona Halep la plecarea spre Madrid.