Life

Câți bani poți avea, conform cifrei destinului. Mihai Voropchievici: „Trăiesc pe picior mare”

Mihai Voropchievici a transmis care sunt acele persoane care pot deveni bogate, conform cifrei destinului lor. Iată cum se calculează aceasta și ce a transmis numerologul.
02.07.2022 | 22:55
Cati bani poti avea conform cifrei destinului Mihai Voropchievici Traiesc pe picior mare
Mihai Voropchievici a transmis cine sunt cei cu noroc la bani. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a transmis ce șanse ai de a deveni bogat și câți bani poți avea, în funcție de cifra destinului. Iată care sunt șansele pentru cele nouă cifre ale destinului.

Mihai Voropchievici a transmis cine sunt cei cu noroc la bani

Mihai Voropchievici a transmis mai întâi cum se calculează cifra destinului și apoi care sunt norocoșii care, conform acesteia, pot deveni cu adevărat bogați.

ADVERTISEMENT

„Cifra de destin stabileşte caracteristicile. Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. Exemplu: 7.01.2003 – 7+1+2+3 =13. 1+3=4”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cifra destinului 1

Pentru cifra destinului 1, Mihai Voropchievici a transmis că posesorii acesteia au foarte mult curaj și acționează atunci când vor ceva și tocmai de aceea pot avea postură de șefi. Sunt aceia care preferă să lucreze singuri și pot deveni oameni de afaceri sau antreprenori.

ADVERTISEMENT

”Pot deveni latifundiari”, a transmis numerologul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Cifra destinului 2

Pentru cifra destinului 2, Mihai Voropchievici a transmis că acești oameni pot deveni bogați, dar trebuie să nu uite să te pună pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt oamenii aleși și tocmai de aceea pot avea abilități care vindecă. Este vorba despre medici sau asistenți medicali.

Cifra destinului 3

Oamenii care au cifra destinului 3 sunt veseli și mereu într-o buna dispoziție. Trebuie să aibă grijă să nu fi răutăcioși la adresa celorlalți și aceștia pot deveni actori, scriitori prezentatori – sunt creativi.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 4

Cei care au cifra destinului 4, sunt oamenii muncitori care planifică înainte să facă ceva. Aceștia sunt de foarte mare încredere, dar au foarte puțin prieteni.

ADVERTISEMENT

Din linia meseriilor, aceștia pot fi arhitecți, directori, persoane logice care se bazează pe acest concept în viața de zi cu zi.

Cifra destinului 5

Persoanele care au cifra destinului 5 sunt acele persoane libere, care nu pot sta mult locului. Același lucru se aplică și în cazul căsătoriilor.

Persoanele care au cifra destinului 5 au diverse talente, idei noi și pot fi reporteri, jurnaliști sau investigatori.

Cifra destinului 6

Aceia care au cifra destinului 6 au darul convingerii și pot avea mare succes în viața lor datorită acestui lucru. Sunt persoane afective și tocmai de aceea pot deveni învățători, profesori sau chiar terapeuți.

Cifra destinului 7

Persoanele care au cifra destinului 7 rezolvă foarte repede probleme și vor să descopere spiritualitatea. Misterele îi atrag și pot fi psihiatri.

Cifra destinului 8

Cei care au cifra destinului opt vor să fie proprii lor angajați. Pot avea mare succes în afaceri.

„Aştia trăiesc pe picior mare. Sunt nişte oameni care au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă faţă de lume. E greu să intri sub pielea lor.

Sunt oameni de afaceri minunaţi, proiect manager, avocaţi”, a transmis Mihai Voropchievici.

Cifra destinului 9

Persoanele care au cifra destinului 9 sunt mereu dispuși să le dea o mână de ajutor celor din jurul lor.

Nu pun preț pe partea materială, dar au noroc la bani, a mai transmis numerologul.