Life

Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1 pentru a prezenta Chefi la cuțite. Salariul iubitei lui Smiley era imens

Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1. Suma pe care o avea pentru prezentarea emisiunii Chefi la cuțite era una enormă.
20.02.2023 | 16:55
Cati bani primea Gina Pistol de la Antena 1 pentru a prezenta Chefi la cutite Salariul iubitei lui Smiley era imens
Câți bani primea Gina Pistol de la Antena 1 pentru a prezenta Chefi la cuțite.
ADVERTISEMENT

Câți bani primea Gina Pistol pentru rolul său de prezentatoare a emisunii Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley avea un salariu imens de la Antena 1!

Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Câți bani primea pentru a prezenta Chefi la cuțite

Gina Pistol a prezentat emisiunea până la sezonul cu numărul 11, iar pentru fiecare sezon nou al faimoasei emisiuni de la Antena 1, aceasta era foarte bine remunerată.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol ar fi primit nu mai puțin de 15.000 de euro pe sezon pentru emisiunea Chefi la cuțite, astfel că a avut parte de venituri consistente din partea șefilor de la Antena 1, conform impact.ro.

Având în vedere că Gina Pistol a prezentat 10 sezoane, aceasta a primit circa 150.000 de euro pentru toate sezoanele în care a fost gazda emisiunii.

ADVERTISEMENT

Aceasta a luat o pauză la sezonul 9, după ce a devenit mamă, iar Irina Fodor a înlocuit-o. Apoi, Gina Pistol a revenit iarăși pe platourile de filmare, dar iată că nu pentru mult timp.

Gina Pistol renunță la televiziune pentru fetița ei

Gina Pistol a decis acum că vrea să se concentreze 100% pe fetița ei și a lui Smiley, care va împlini curând vârsta de doi ani. Astfel, aceasta le-a comunicat șefilor de la Antena 1 că vrea să ia o pauză.

ADVERTISEMENT

Astfel, după șapte ani în care a prezentat Chefi la cuțite, dar și Asia Express, Gina Pistol a decis să se dedice familiei sale și fetiței pe care o are cu Smiley.

„Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, după 7 ani ca prezentatoare TV”, este anunțul care apare pe paginile de pe rețelele de socializare ale emisiunii Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Banii nu sunt o problemă pentru Gina Pistol, mai ales pentru că a fost renumerată foarte bine și pentru Asia Express, unde ar fi primit pe lună 18.000 de euro. După un sezon de America Express, Gina Pistol rămânea cu circa 45.000 de euro.

ADVERTISEMENT