Life

Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți. Celentano încasează cea mai mare sumă

Las Fierbinți este unul dintre cele mai de succes seriale de comedie, astfel că și actorii au salarii pe măsură. Cei mai mulți bani îi încasează Adrian Văncică, cel care interpretează rolul lui Celentano.
29.12.2021 | 09:47
Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti Celentano incaseaza cea mai mare suma
Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Las Fierbinți este de ani buni în topul preferințelor românilor. Serialul de comedie a debutat la Pro Tv  pe data de 1 martie 2012.

Așa cum este de așteptat și salariile actorilor sunt pe măsură.

Se pare că cea mai mare sumă o încasează Adrian Văncică (Celentano). 1500 de euro pentru fiecare episod.

ADVERTISEMENT

Câți bani primesc actorii din Las Fierbinți. Celentano încasează cea mai mare sumă

Serialul de comedie a fost lansat pe 1 martie 2012 și a devenit unul dintre cele mai populare din România. Încă de la început filmările au avut loc în localitatea Fierbinți Târg, județul Ialomița.

Poate de mult ori telespectatorii s-au întrebat și cât câștigă actorii care de 9 ani au dat viață unor personaje pitorești. Ei bine, se pare că Adrian Văncică, interpretul unui dintre cele mai complicate roluri, Celentano, primește cea mai mare sumă. 1.500 de euro pentru un episod.

ADVERTISEMENT

Inițial, producătorii au vrut să-i dea rolul său lui Mihai Mărgineanu (Ardiles), dar în final s-au răzgândit.

“N-a fost Mărgineanu, pentru că beția e greu de jucat pentru un actor, darămite pentru cineva care nu e actor. Și am găsit un drum. Celentano în primul sezon avea câteva apariții , apoi lucrurile au evoluat firesc”, a dezvăluit Adrian Văncică.

ADVERTISEMENT

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiți actori din serial este Mihai Bobonete (Bobiță). Acesta interpretează rolul cârciumarului și primește câte 1.000 de euro pentru un episod.

Se pare că aceeași sumă o încasează și Costi Diță (Giani). Actorul recunoștea că s-a obișnuit să fie Giani, iar uneori nu poate să iasă din pielea personajului.

ADVERTISEMENT

“Ideea este că mă trezesc cu reflexe. Se creează reflexe de vorbire, de gesturi. Dacă aș avea acum de interpretat un personaj serios, atunci am o problema. Mi-e greu să scap de asta, dar evident, o pot face”, a dezvăluit Costi Diță .

Anca Dumitra, cea care joacă rolul Gianinei, este pe locul trei. Aceasta primește câte 500 de euro pentru un episod.

De asemenea, de-a lungul timpului în serial au părut și actori consacrați. Astfel, se pare că Horațiu Mălăele ar fi primit 1.700 de euro pentru un episod, în timp ce Maia Morgenstern a încasat 1.600 de euro.

ADVERTISEMENT