Life

Câți bani primește Adelina Pestrițu pentru o reclamă pe Instagram. Suma este fabuloasă

26.02.2021 | 08:22
Cati bani primeste Adelina Pestritu pentru o reclama pe Instagram Suma este fabuloasa
Adelina Pestrițu face bani frumoși din reclame. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adeline Pestrițu face bani frumoși din reclamele de pe Instagram. Desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, bruneta profită cât se poate de pe urma notorietății câștigate și contractele pe care le semnează sunt alese pe sprânceană.

Adelina Pestrițu nu își vinde deloc ieftin imaginea, după ce a ajuns să fie unul dintre cei mai căutați influenceri pentru promovare de produse.

ADVERTISEMENT

De când a renunțat la televiziune, a pus pe picioare www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, iar contul ei de Instagram a crescut rapid la aproape 3 milioane de urmăritori, fapt ce o ajută să monetizeze extraordinar fiecare reclamă pe care o are.

Trofeul pe care l-a primit pentru cel cel mai bun influencer din România, în anul 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards, a propulsat-o în topul preferințelor brandurilor celebre cu care a ajuns să-și asocieze imaginea, iar veniturile încasate sunt în continuă creștere.

ADVERTISEMENT

Câți bani face Adelina Pestrițu din reclame

Conform site-ului voceabanilor.ro, pentru trei postări pe InstaStory și trei postări pe pagina de Instagram, Adelina Pestrițu încasează suma netă de 7.000 de euro + TVA. Astfel, la un calcul simplu, pentru trei branduri diferite pe care le promovează într-o singură azi, Adelina Pestrițu primește în cont aproximativ 25.000 de euro.

Toate contractele semnate de Adelina Pestrițu sunt pe drepturi de autor, iar ofertele cărora le dă curs sunt alese exclusiv de ea, mai scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Brățară cu diamante, cadou de ziua Adelinei Pestrițu

Cadouri Adelina Pestrițu
Ce cadouri a primit Adelina Pestrițu de ziua ei. Sursă foto: InstaStory

Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani, pe 2 februarie, iar soțul ei, Virgil Șteblea, a surprins-o cu un cadou pe măsură. Nu de alta, dar când aduci sume colosale în contul familiei, meriți tratament pe măsură.

Alături de șampanie, tort, flori și baloane – atenții banale, de altfel -, Virgil Șteblea a surprins-o pe Adelina Pestrițu cu un cadou impresionant, cu care bruneta s-a afișat imediat pe InstaStory. Este vorba despre o superbă brățară cu diamante, demnă să înfrumusețeze mâna delicată a vedetei.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani soției mele perfecte! Te iubesc!”, este mesajul pe care l-a postat Virgil Ștebelea de ziua Adelinei Pestrițu, pe contul său personal de Instagram.

Adelina și soțul ei
Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea. Sursă foto: Instagram

 

ADVERTISEMENT