Life

Câți bani primește Alexia Eram pentru participarea la America Express. Fiica Andreei Esca e cea mai bine plătită

Câți bani primește Alexia Eram pentru participarea la America Express. Aceasta este cea mai bine plătită dintre toate concurentele.
22.05.2023 | 07:12
Cati bani primeste Alexia Eram pentru participarea la America Express Fiica Andreei Esca e cea mai bine platita
Câți bani primește Alexia Eram de la Antena 1 pentru America Express. Foto: Alexia Eram și fratele ei / Antena 1
ADVERTISEMENT

Câți bani primește Alexia Eram pentru participarea la America Express. Aceasta ar fi cea mai bine plătită dintre toți concurenții!

Câți bani primește Alexia Eram de la Antena 1 pentru America Express

Alexia Eram este cea mai bine plătită concurentă de la America Express. Aceasta va primi pentru o singură ediție suma de 2.500 de euro!

ADVERTISEMENT

O ediție care apare la televizor se filmează în trei zile în America, astfel că Alexia Eram primește 2.500 de euro la fiecare trei zile! La fel este plătit și fratele ei mai mic, Aris, colegul ei de echipă din emisiune, scrie Cancan.

Probabil producătorii au fost de acord să le dea aceste sume mari tocmai pentru a-i „cuceri” pe copiii Andreei Esca, emblema Pro TV-ului de atâția ani.

ADVERTISEMENT

Singurii care au mai fost plătiți atât de bine la America Express sunt Andreea Bălan, Bianca Drăgușanu sau Liviu Vârciu. Toți ceilalți concurenții de la America Express 2024 ar fi plătiți mult mai puțin.

Cine sunt concurenții de la America Express 2024

Pe lângă Alexia Eram, care primește cei mai mulți bani de la producători, alături de fratele ei, mai sunt câteva echipe curajoase care pleacă în America de Sud.

ADVERTISEMENT

George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Iulia Albu și iubitul ei, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu sunt doar câțiva dintre participanți. Desigur și Alexia Eram și fratele ei, Aris.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și și jurnalista de război Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt cei care completează echipele din acest an.

ADVERTISEMENT

Aceștia vor trebui să trăiască cu doar un euro pe zi, cu care trebuie să găsească și mâncare și cazare. Premiul pus în joc este de 30.000 de euro.

În ediția din acest an, premiul a fost obține de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Ei au reușit să le învingă pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu în finală.

ADVERTISEMENT
Tags: