Life

Câți bani primește Cristi Mitrea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Fostul iubit al Andreei Mantea încasează mai puțin decât Bia Khalifa

Suma primită de Cristi Mitrea în cadrul reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sportivul e remunerat pentru fiecare săptămână.
16.09.2022 | 16:05
Cati bani primeste Cristi Mitrea la Sunt celebru scoatema de aici Fostul iubit al Andreei Mantea incaseaza mai putin decat Bia Khalifa
Suma primită de Cristi Mitrea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cât ia fostul iubit al Andreei Mantea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câți bani primește fostul iubit al Andreei Mantea în emisiunea în care este coleg cu Lidia Buble, Giani Kiriță, Mara Bănică și Răzvan Botezatu. Vedeta încasează mai puțin decât una dintre colegele din Republica Dominicană.

Suma primită de Cristi Mitrea la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cât ia fostul iubit al Andreei Mantea

Suma primită de Cristi Mitrea în cadrul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost negociată cu mult înainte de a semna contractul. Banii sunt încasați pentru fiecare săptămână petrecută în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Conform cancan.ro, luptătorul are parte de un venit relativ mic în comparație cu colegii săi. Mai exact, sportivul primește mai puțin decât Bia Khalifa și Giani Kiriță, care au semnat cu Pro TV pentru 2.500 de euro.

Pentru participarea în show-ul moderat de Adela Popescu și Cabral, Cristi Mitrea primește suma de 2.000 de euro, aceeași fiind încasată până de curând și de actorul Cornel Palade, care a fost eliminat din concurs.

ADVERTISEMENT

La polul opus, Lidia Buble este vedeta care a știut să-și negocieze foarte bine contractul înainte de a pleca în Republica Dominicană. Cântăreața ar fi remunerată cu 5.000 de euro pentru a rezista în condiții grele.

Cristi Mitrea, noul lider în Tabăra Plăcerilor

Cristi Mitrea și Giani Kiriță au câștigat jocul de eliminare, cei doi concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici fiind votați pentru a fi conducători.

ADVERTISEMENT

Colegii din Republica Dominicană au ales ca luptătorul MMA să fie noul lider în Tabăra Plăcerilor, fotbalistul precizând că așa este corect.

„La Răzvan mă aștept să nu-și dorească să fiu lider. E ok”, a declarat fostul iubit al prezentatoarei Andreea Mantea înainte de a afla votul final.

ADVERTISEMENT

„Ce m-a deranjat cel mai tare a fost că domnul Savu a zis că e ok cum zice Giani, dar nu mi-a spus numele o secundă. Mi s-a părut jenant”, a mai subliniat Cristi Mitrea în emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT