Life

Câți bani primește, de fapt, de la stat Marius Bodochi. Celebrul actor nu are o pensie mică

Marius Bodochi (62 de ani) a dezvăluit care este pensia pe care o primește de la statul român, după o activitate de 36 de ani în câmpul muncii. Actorul este în continuare activ pe scenă.
21.11.2021 | 14:43
Cati bani primeste de fapt de la stat Marius Bodochi Celebrul actor nu are o pensie mica
Marius Bodochi, pensie după 36 de ani pe scena teatrului. Câți bani încasează actorul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artistul, care este și director al Teatrului Dramaturgilor Români, a ales să iasă la pensie în urmă cu ceva vreme, după ce a efectuat stagiul complet în muncă, conform legii.

Vedeta nu are o pensie mică, dacă este să ne raportăm la alți actori de pe scena teatrului. Potrivit declarației de avere, veniturile sale au crescut în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

În 2020 Marius Bodochi primea 35.188 de lei anual, potrivit wowbiz.ro, ceea ce înseamnă că încasa o pensie de circa 2.930 de lei în fiecare lună.

Marius Bodochi, pensie după 36 de ani pe scena teatrului. Câți bani încasează actorul

Anul acesta, cunoscutul actor a încasat o sumă mai mare, după ce pensia i-a fost mărită. Concret, a ajuns să primească de la Casa de Pensii sector 3 suma de 43.800 de lei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Marius Bodochi are în momentul de față o pensie în valoare de 3.650 de lei pe lună, veniturile sale fiind completat datorită rolului de manager.

Teatrul Dramaturgilor Români, care este o instituție subordonată Consiliului General al Municipiului București, îi oferă artistului în fiecare an suma de 110.000 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul primește și bani din activități independente, care se ridică la circa 50.000 de lei. În acest fel venitul mediu lunar este de circa 13.300 de lei pe lună.

Marius Bodochi, proprietăți și avere. Ce deține actorul

În declarația de avere mai apar și proprietățile pe care le are în palmares actorul originar din Cluj. Potrivit datelor, vedeta nu deține niciun apartament.

ADVERTISEMENT

Legat de autoturisme, Marius Bodochi conduce aceeași mașină încă din anul 2017. Mai exact, actorul are un autoturism marca Citroen.

Cunoscutul artist a absolvit Institutul de Teatru din Târgu Mureș în anul 1982. A debutat pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca.

Din anul 2004 face parte din echipa Teatrului Național „I. L.Caragiale” din București și este considerat unul dintre marii actori contemporani.

În plus, Marius Bodochi a obținut numeroase distincții, iar în anul 2008 a fost numit cetățean de onoare al municipiului Cluj- Napoca.

ADVERTISEMENT