Life

Câți bani primește Ioana Tufaru lunar ca ajutor social: “Mă descurc greu, dar nu mă plâng”

Câți bani câștigă Ioana Tufaru pe lună? Ioana Tufaru trăiește dintr-o alocație socială, o sumă modestă care contribuie la acoperirea cheltuielilor lunare ale familiei sale.
09.07.2024 | 07:31
Cati bani primeste Ioana Tufaru lunar ca ajutor social Ma descurc greu dar nu ma plang
Câți bani primește Ioana Tufaru lunar ca ajutor social. Foto: captură video/ Ciao.ro
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru beneficiază lunar de un ajutor social, însă recunoaște că se confruntă cu dificultăți financiare. Deși îi este greu, nu se plânge.

Câți bani primește Ioana Tufaru lunar ca ajutor social: “Mă descurc greu, dar nu mă plâng”

Ioana Tufaru, cu soțul și băiețelul lor de 8 ani, o duc de pe o zi pe alta. Dar Ioana nu stă să se plângă prea mult, căci, zice ea, atâta vreme cât are un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masă, merge înainte.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, împreună cu soțul ei, Ionuț, și fiul lor, Luca, au locuit timp de 9 ani într-o garsonieră oferită de Gigi Becali, fără să plătească chirie, întreținere, apă sau curent. Recent, s-au mutat într-un apartament din cartierul Militari Residence, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a cheltuielilor lor lunare pentru chirie.

Ea spune că lunar primește bani din ajutor social și drepturi de autor. Ajutorul social este o sumă infimă, adică 800 de lei. De asemnea, ea mai câștigă câteva sute de lei și din drepturile de autor ale mamei sale și ale tatălui, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru. Astfel, totalul câștigurilor ei pe lună ajunge la 1.500 lei, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

„Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a declarat ea pentru ciao.ro.

Ioana Tufaru, concediu la Eforie Nord

Chiar dacă au un buget restrâns, Ioana Tufaru și familia ei au reușit să economisească pentru a se bucura de 4 zile la malul mării.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ioana Tufaru, împreună cu fiul ei, Luca, și soțul ei, Ionuț, au petrecut câteva zile de relaxare pe malul mării, în stațiunea Eforie Nord.

„A fost superb la mare. Diferit… diferit a fost faptul că am stat mai puțin decât de obicei din cauza bugetului mai restrâns acum. De când stăm cu chirie, și faptul că am fost mai atenți la ce și cât cheltuim …. în rest nimic diferit, aceleași gazde minunate, aceeași locație de vis și nu în ultimul rând, aceeași distracție”, a povestit ea pentru ciao.ro

ADVERTISEMENT

Pentru cele 4 zile la mare, Ioana Tufaru și soțul ei au dat 1700 de lei, care acoperă și cazarea lor în Eforie Nord, așa cum au spus în interviu. De asemenea, aceștia nu s-au răsfățat cu ieșiri la restaurant, ci au gătit singuri mâncarea la cazare.

„Am stat 4 nopți în Eforie Nord, unde venim al doilea an, și unde recomand tuturor să vină. Gazdele sunt minunate, locația de vis, totul la superlativ și recomand cu drag! În total, cu cazare cu tot, am cheltuit cam în jur de 1700 de lei.”

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”