Life

Câți bani primește lunar Loredana Groza de la Antena 1. Este plătită cu o sumă mare chiar și fără să aibă emisiune pe post

Câți bani primește Loredana Groza de la Antena 1, deși nu are nicio emisiune în acest moment. Suma este una destul de mare.
21.04.2023 | 17:04
Cati bani primeste lunar Loredana Groza de la Antena 1 Este platita cu o suma mare chiar si fara sa aiba emisiune pe post
Câți bani câștigă Loredana Groza la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza nu are momentan proiecte la Antena 1, însă primește lunar o sumă destul de mare de bani. Artista este una dintre cele mai mari vedete ale trustului, motiv pentru care este bine plătită.

Câți bani câștigă Loredana Groza la Antena 1. Vedeta nu prezintă nicio emisiune

De ani buni, Loredana Groza lucrează la Antena 1, după ce a plecat la Pro TV în 2017, unde până atunci a fost antrenoare la Vocea României. Deși nu prezintă nicio emisiune la postul TV, vedeta încasează lunar o sumă destul de mare. Este jurat la X Factor, alături de Delia, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, X Factor nu s-a mai difuzat la Antena 1, iar Loredana Groza nu a mai fost văzută la nicio emisiune. În timp ce Delia este jurat la iUmor, iar Florin Ristei face parte din echipa matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, Loredana și Ștefan Bănică Jr. nu au, deocamdată, alte proiecte.

Cu toate acestea, Antena 1 nu vrea să-i piardă pe cei doi, în calitate de vedete ale trustului. Din acest motiv, cei doi primesc, lunar, o soldă pentru a rămâne fideli trustului, fiind două dintre cele mai mari vedete de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi și-au negociat bine contractele și nu au de gând să plece la alt trust prea curând. Pentru a nu fi tentată să accepte alte proiecte, la alt post TV, Loredana primește 5.000 de euro lunar de la Antena 1, chiar dacă acum nu apare la nicio emisiune, notează Cancan.

Având în vedere faptul că este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, suma nu este foarte mare. În același timp, vedeta primește acești bani fără să aibă vreun proiect.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a divorțat de soțul ei

La finalul lunii martie, zvonurile privind divorțul Loredanei Groza de soțul ei, Andrei Boncea, au fost confirmate. Chiar tatăl artistei, Vasile Groza, este cel care a a confirmat despărțirea dintre cei doi, după aproape un sfert de secol de căsnicie.

Vasile Groza a spus că nu îl interesează de fostul său ginere. Bărbatul a mai adăugat că nici cântăreața nu este interesată unde stă Andrei Boncea în prezent. Cei doi au împreună o fiică, Elena Boncea, care a mers recent cu mama ei într-o vacanță în India.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au divorțat, cei doi păstrează o relație normală. “Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT