Life

Câți bani primește Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie. Suma încasată nu e deloc de neglijat

Mihai Bendeac a dezvăluit ce salariu are ca actor. Juratul de la iUmor primește o sumă frumoasă din partea Teatrului de Comedie.
07.11.2021 | 17:36
Cati bani primeste Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie Suma incasata nu e deloc de neglijat
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac nu s-a sfiit să recunoască suma pe care primește lunar din partea Teatrului de Comedie unde este angajat ca actor. Mihai Bendeac și-a dezvăluit salariul în ediția iUmor din data de 6 noiembrie.

Totul s-a întâmplat în timp ce juratul emisiunii purta o discuție contradictorie cu Delia, pe seama unui accesoriu pe care aceasta ar fi dat prea mulți bani. Concret, este vorba despre un lanț din plastic, Mihai Bendeac încremenind la auzul prețului: 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac: ”Cât să fie un choker de mărgele?”

”Știu că pare că mă întorc în niște locuri comune. Ai la gât niște mărgele la gât din plastic. Ăsta nu are mai mult de 2 dolari. Cât să fie un choker de mărgele?”, a spus surprins Mihai Bendeac, în timpul emisiunii iUmor, căutând pe internet prețul accesoriului artistei. Asta în timp ce Delia refuza să-și justifice gestul.

”El s-a obișnuit că a făcut așa în alte sezoane să facă niște content”, a spus, apoi, celebra cântăreață și jurată iUmor, totodată.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac și-a comparat salariul cu prețul lanțului din plastic al Deliei

Drept urmare, juratul iUmor a făcut o comparație între suma pe care Delia a dat-o pe lanț și suma pe care el o primește ca salariu de la teatru. Ei bine, actorul nu ar primi nici mai mult, nici mai puțin de 6.400 lei din partea Teatrului de Comedie.

”Lasă-mă, 3000 lei. Niște plastic. Am salariul la teatru 6400 lei. Adică să dau jumătate pe un choker amărât”, spune Mihai Bendeac, în timp ce și-a dezvăluit salariul pe care îl primește de la teatru”, a mărturisit Mihai Bendeac la iUmor.

ADVERTISEMENT

”El ne îngroapă în bani, nu pleacă în vacanțe, câștigă atâta. Am și un breloc. Nu mai știu cât a costat”, a mai adăugat Delia.

Mihai Bendeac, cel mai bine plătită vedetă TV?

Mihai Bendeac ar fi cel mai bine plătită vedetă din România. Asta pentru că nu încasează bani doar din partea Teatrului de Comedie, ci și din rolul de jurat al emisiunii iUmor, filme și piesele de teatru în care a jucat.

ADVERTISEMENT

De exemplu, în perioada 2019-2020, Mihai Bendeac ar fi primit de la Antena 1 de 200.000 de euro, potrivit wowbiz.ro. Să nu uităm că Mihai Bendeac are publicată și o carte, ”Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”, din vânzări încasând până acum circa 100.000 de euro.

Mai mult, aceeași sursă menționeză că actorul și-ar fi trecut averea pe numele părinților. Respectiv, doar din TV: în 2018, 605.000 lei (120.000 de euro),  în 2017, 365.000 de lei, în 2016 376.000 de lei (75.000 de euro).

O parte din bani actorul i-ar dona pentru copiii din spitale, dar și i-a investit și în afaceri cu imobiliare. Concret, părinții săi dețin acum trei apartamente, o vilă și un spațiu comercial. În spațiul comercial, mama sa și-a deschis propriul cabinet de stomatologie.

ADVERTISEMENT