Life

Câți bani primește Raluca Dumitru la Survivor România 2021. E cel mai bine plătită dintre noile concurente

19.04.2021 | 12:22
Cati bani primeste Raluca Dumitru la Survivor Romania 2021 E cel mai bine platita dintre noile concurente
Am aflat cât câștigă Raluca Dumitru la Survivor România. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru s-a integrat repede în competiția Survivor România 2021 și a adus deja puncte echipei Faimoșilor. FANATIK.RO a aflat cum au convins-o cei de la Kanal D să accepte să plece în Republica Dominicană și câți bani primește pentru fiecare săptămână petrecută în junglă. 

Conform surselor noastre, Raluca Dumitru este cel mai bine plătită dintre noile concurente, Vera Miron – antrenor de fittness, Eva – antrenor de fitness și Irina Ceban – fostă concurentă în sezonul 5 al emisiunii Bravo, ai stil!.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că vedeta de televiziune, cunoscută pentru colaborarea cu Antena Stars,  acolo unde a prezentat emisiunea Star Matinal , alături de Răzvan Botezatu, dar și pentru aparițiile în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel sau BUG Mafia, încasează pentru fiecare săptămână petrecută în junglă în jur de 1.500 de euro. (Vezi și: A bătut palma cu Antena 1, după ce a cerut 40.000 € ca să meargă la Survivor România! Câți bani ia vedeta la TCDU)

Câți bani primește Raluca Dumitru la Survivor România 2021

Raluca Dumitru a negociat atent contractul cu Kanal D, însă – potrivit surselor noastre-, frumoasa brunetă nu a pus pe primul plan oferta financiară și s-a lăsat ghidată de dorința de acumula noi experințe.

ADVERTISEMENT
Raluca Dumitru
Raluca Dumitru primește în jur de 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în show-ul Survivor România. Sursă foto: Facebook

“Raluca urmărea Survivor România și nu a stat pe gânduri când a primit propunerea. Nici măcar nu a întrebat câți bani primește. Totul s-a desfășurat foarte rapid, dar în niciun caz nu câștigă mai puțin de 1.500 de euro pe săptămână.”, ne-au declarat surse din anturajul Ralucăi Dumitru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Dumitru (@raluca__dumitru)

Raluca Dumitru, cel mai bine plătită dintre noile concurente de la Survivor România

Următoarea cel mai bine plătită este Irina Ceban (Irisha), cunoscută după participarea la Bravo, ai stil!, show difuzat tot la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, Irina Ceban ar primi în jur de 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Republica Dominicană.

Irina Ceban a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău și este dornică să cunoască celebritatea. A profesat ca model, a cochetat și cu muzica, având colaborări cu DJ Sava și Uddi, iar propunerea de a participa în cel mai dur reality show a acceptat-o imediat.

ADVERTISEMENT

Vera Miron și Eva, ambele antrenor de fitness, au primit o ofertă financiară cu mult sub cea obținută de Raluca Dumitru și Irina Ceban. Cele două au bătut palma cu Kanal D pe o sumă cuprinsă între 500 – 1.000 de euro, pentru fiecare săptămână petrecută în junglă, însă vizibilitatea obținută în urma participării la Survivor România 2021 a cântărit mai mult decât orice altă oferă financiară, în cazul lor. (Vezi și: Exclusiv. Câți bani câștigă Jador la Survivor România. S-a spus că ia 4.500 de euro pe săptămână, dar adevărul este altul). Din păcate, însă,  pentru Vera competiția s-a încheiat duminică, 18 aprilie, când a fost eliminată, după ce a fost nominalizată de Albert.

“Aveam o presimire că voi pleca… Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus”, a spus Vera, după ce a aflat voturile publicului, cu greu reușind să își stăpânească lacrimile.

ADVERTISEMENT