Life

Câți bani primește Ștefan Bănică Jr. de la statul român. Suma nu e deloc mică

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați actori români, iar pentru asta are un salariu deloc de neglijat.
31.10.2021 | 15:31
Cati bani primeste Stefan Banica Jr de la statul roman Suma nu e deloc mica
Câți bani primește Ștefan Bănică Jr. de la statul român. Suma de bani nu e deloc mică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta nu este numai jurat al emisiunii X Factor și cântăreț, ci și unul dintre artiștii care urcă pe scena Teatrului de Comedie din București.

Fostul soț al Andreei Marin a „furat” meseria de la regretatul său tată, Ștefan Bănică, iar în momentul de față deține gradul profesional IA, cel mai mare în lumea teatrului.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. nu are funcție de conducere în acest domeniu, dar se bucură de un venit generos. Cântărețul primește o sumă de bani destul de mare.

Ștefan Bănică Jr., salariu de la teatru. Câți bani primește de la stat

Statul român îl recompensează pe artist cu o sumă care nu este deloc mică. Vedeta are un venit raportat la vechimea pe care o are pe scena teatrului.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, Ștefan Bănică Jr. primește de la statul român un salariu brut de 10.200 de lei, ceea ce înseamnă că salariul net lunar este de circa 6.500 de lei.

Cântărețul stă bine din acest punct de vedere, financiar având venituri frumoase și din contractele pe care le are cu postul de televiziune Antena 1.

ADVERTISEMENT

Artistul face parte din juriul show-ului de talent X Factor, pe lângă cariera pe care o desfășoară de ani buni în industria muzicală.

Ștefan Bănică Jr., cuvinte de laudă pentru regretatul său tată

Prima pasiune a artistului este fără doar și poate actoria, pasiune pe care a moștenit-o de la regretatul său părinte, marele actor Ștefan Bănică care a lăsat în urma sa o moștenire artistă importantă.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. are numai cuvinte de laudă pentru regretatul său tată, simțind pe propria piele ce înseamnă să poarte numele lui. În aceeași situație este și Radu Ștefan, fiul vedetei de la Antena 1.

„Astăzi e o zi specială, cu o încărcătură emoțională aparte, pentru că, într-o zi de 11 noiembrie, în anul 1933 s-a născut tatăl meu, marele actor ȘTEFAN BANICĂ. E aşa pentru că el l-a făcut greu şi eu îl duc mai departe, la fel cum îl vor face şi copiii mei.

E foarte important pentru mine ca generaţiile tinere care nu l-au prins pe tata să ştie cine a fost. Nu fac o postare de dragul unei postări ca să spun: «Aoleu, tată, ce dor mi-e de tine!».

Nu mă interesează acest lucru. Vreau ca generaţiile tinere să fie curioase şi să ştie cine a fost acest mare actor care, întâmplător, a fost tatăl meu. El a lăsat o moştenire artistică extrem de importantă, mai ales pentru cei care vor să urmeze meseria asta.

A fost un exemplu pentru generaţii întregi şi unii au dat la facultate pentru că l-au văzut în teatru şi film. Probabil că unii au fost influenţaţi de el cum fiecare dintre noi suntem influenţaţi la rândul nostru de cineva.

Sau cineva a deschis o portiţă în mintea ta şi s-a produs declick-ul…”, spunea în urmă cu ceva vreme Ștefan Bănică Jr. pentru click.ro.

ADVERTISEMENT