Life

Câți bani primești dacă apari în serialul ”În căutarea adevărului” de la Kanal D. Cine poate participa

Plata care ți se oferă dacă joci în serialul ”În căutarea adevărului” de la Kanal D. Care sunt condițiile de participare?
27.03.2023 | 14:29
Cati bani primesti daca apari in serialul In cautarea adevarului de la Kanal D Cine poate participa
Emisiunea ”În căutarea adevărului” este moderată de Ernest Takacs. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Te uiți la serialul ”În căutarea adevărului” de pe Kanal D? Află că activitatea personajelor este remunerată, iar apariția lor este condiționată de prezentarea la un casting. Totuși, nu oricine poate fi actor în producția TV, ci se iau în considerare anumite criterii.

Câți bani primești dacă apari la ”În căutarea adevărului”. Cine poate participa

Mulți dintre cei care apar în serialul ”În căutarea adevărului” nu sunt actori specializați, ci persoane selectate în urma unui interviu cu producători peliculei. De curând, s-a deschis un nou casting, iar o primă regulă prevede ca doritorii să fie din Capitală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, candidații trebuie să aibă și o anumită vârstă. Mai exact, să fie cuprinsă între 18 și 55 de ani. Ce trecuți de 55 de ani sau minorii nu au voie să se prezinte la casting. Cei care se ocupă de selecții spun că pentru întreaga activitate de o zi se pot oferi între 100 și 400 de lei.

”Casting, preselecții pentru persoanele care locuiesc în București și au vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Se caută personaje în serialul În Căutarea Adevărulului, de pe Kanal D. Plăți cuprinse între 100 și 400 de lei pe zi”, apare într-un anunț de pe rețelele de socializare, potrivit Cancan

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară ”În căutarea adevărului”

”În căutarea adevărului” se difuzează de luni până vineri, de la ora 13:00, pe Kanal D. Serialul se bazează pe scene desprinse din lumea reală. La un moment dat, personajele se adună într-o încăpere unde se văd cu prezentatorul Ernest Takacs.

În momentul întâlnirii cu Ernest Takacs, personajele dezbat cu acesta toate secvențele de la filmări și încearcă să găsească o rezolvare a problemelor apărute. Spre final, prezentatorul discută cu telespectatorii și le spune lecția pe care trebuie să o învețe din ediția pe care au urmărit-o.

ADVERTISEMENT

”În căutarea adevărului” este o emisiune fictivă, doar scenele sunt inspirate din viața de zi cu zi. Ernest Takacs a mai prezentat în trecut și alte emisiuni fictive, precum ”Trădați în dragoste” sau ”Ochii din umbră”. El spune că astfel de formate l-au ajutat să înțeleagă mai bine omul. De altfel, are și planuri de viitor, dacă într-o zi va renunța la TV.

”M-au ajutat foarte mult, pentru că e greu să crezi că ceva urât ți s-ar putea întâmpla. Înțeleg mai bine natura umană, m-au ajutat să învăț cum să gestionez un eșec. Nu să devin precaut până la paranoia, dar, empatizând cu cei implicați în diverse situații, am avut anumite trăiri.

ADVERTISEMENT

M-au ajutat pe mine ca om. Avem tendința să ne raportăm la semenii noștri pentru a ști dacă relații noastre sunt normale (…) Mi-ar plăcea să am genul de activitate care implică copii din diverse medii, să îi ajut să își depășească anumite temeri, să îi învăț să vorbească în public, să le încurajez activitatea”, a spus Ernest Takacs, potrivit Libertatea.

ADVERTISEMENT