News

Cați bani s-au strâns la concertul caritabil ”We Are One”. Nicușor Dan: ”Suntem o naţiune cu suflet bun”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat ce sume au fost strânse până acum cu ajutorul concertului We Are One, pentru refugiaţii din Ucraina.
13.03.2022 | 21:37
Cati bani sau strans la concertul caritabil We Are One Nicusor Dan Suntem o natiune cu suflet bun
Primarul Capitalei a fost prezent la concertul We Are One. Foto: Facebook/Nicusor Dan
ADVERTISEMENT

Concertul caritabil ”We Are One” în sprijinul refugiaţilor ucraineni a reușit să adune până acum o sumă impresionantă de bani. Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis duminică că ”este cel mai mare eveniment de acest gen”, iar fondurile strânse până acum sunt de 750.000 de euro.

Nicuşor Dan: Peste 750.000 de euro s-au strâns la concertul caritabil “We Are One”

Într-o postare pe pagina de Facebook, primarul Bucureștiului a anunțat că România este ”o naţiune cu suflet bun”, după ce ”We Are One” a strâns o sumă uriașă. Contorizarea continuă până mâine, când se vor afla cifrele finale.

ADVERTISEMENT

Toate fondurile colectate în urma acestui eveniment caritabil vor fi donate către Crucea Roşie Română, cu scopul de a ajuta victimele afectate de criza umanitară din Ucraina.

“Peste 750.000 de euro, fonduri strânse pâna acum, cu ajutorul concertului “We Are One” pentru oamenii din Ucraina. Şi contorizarea continuă până mâine, când vom şti cifrele finale. Este cel mai mare eveniment de acest gen, de până acum, dedicat celor care au atât de multă nevoie de sprijin zilele acestea.

ADVERTISEMENT

(…)Mulţumesc şi zecilor de mii de oameni, care au fost pe Arena Naţională aseară. Avem cu toţii de ce ne mândri, ca români. Suntem o naţiune cu suflet bun.

Eforturile noastre nu se vor opri aici. Lupta pentru identitate, libertate şi democraţie continuă în Ucraina şi acestea sunt valorile în care şi noi, românii, credem”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nume sonore prezente la concertul caritabil ”We are One”

Nume mari din industria muzicală, precum Armin Van Buuren sau Tom Odell, au fost prezente la concertul caritabil care a avut loc sâmbătă, 12 martie. Jamala, cântăreaţa ucraineană câştigătoare a concursului Eurovision în 2016, a fost la rândul ei prezentă la evenimentul de pe Arena Naţională din Capitală.

Au mai urcat pe scenă Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, trupa Voltaj, Spike, Grasu XXL, Andra, Delia, Guess Who, Vama, Antonia, CTC, Lidia Bubble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, Horia Brenciu, Ami, Vunk, Olivia Addams, Emaa, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, WRS, Bitza, Otilia, Olix şi Yuka.

ADVERTISEMENT