Life

Câți bani scot din buzunar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru școala și grădinița copiilor. Taxele anuale depășesc câteva mii de euro

Niciun efort nu e prea mare pentru binele copiilor. Cât costă școala la care merg băieții Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău?
08.09.2022 | 19:04
Cati bani scot din buzunar Claudia Patrascanu si Gabi Badalau pentru scoala si gradinita copiilor Taxele anuale depasesc cateva mii de euro
Cât plătesc Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru școala copiilor. Taxele anuale sunt uluitoare. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe 7 septembrie, copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău au început școala, iar părinții lor au îngropat securea războiului și le-a fost, împreună, alături micuților. Gabriel și Nicolas, însă, urmează cursurile unei prestigioase instituții din Constanța, iar taxele anuale nu sunt deloc mici.

Cât costă taxele la școala la care sunt înscriși copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău?

După despărțirea de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor în Constanța. Relația dintre artistă și afacerist a trecut prin multe etape, s-au certat, s-au amenințat cu Poliția, iar solista a ajuns chiar să pune detectivii pe urmele (încă) soțului său. 

ADVERTISEMENT

Totuși, de câteva ori au declarat și că, de dragul celor doi băieți, au îngropat securea războiului. Acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când la început de an școlar, i-au însoțit împreună pe micuți.

Acest fapt a ieșit la iveală după ce amândoi au publicat fotografii cu Gabriel și Nicolas în prima zi de școală în mediul online. Ulterior, Claudia Pătrășcanu a confirmat în cadrul unei apariții tv că s-au comportat, din nou, ca o familie pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT

„A fost o bucurie la dublu. S-au bucurat foarte tare, toți copiii au avut alături de ei ambii părinți. Relația noastră e cu semnul întrebării în acest moment.

Dar în astfel de momente, în ceea ce ține de copii și de activități, de școala lor, trebuie să fie ok. (…) Noi încercăm să fim alături de ei și să îi sprijinim în aceste momente importante, pentru că sunt momente frumoase ale vieții lor.

ADVERTISEMENT

Încercăm să-i îndrumăm pe un drum frumos, un drum curat, să îi sprijinim. Copiii au nevoie de ambii părinți”, a declarat artista pentru Antena Stars, notează SpyNews. 

Nu doar din acest punct de vedere Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălu au făcut eforturi. Școala la care merg cei doi copii este una privată, care promite să le asigure elevilor cele mai înalte standarde de educație în timp ce încurajează dezvoltarea armonioasă a acestora.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a se asigura că au parte de cele mai bune condiții, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scot din buzunar sume importante de bani.

Școala oferă o reducere pentru frați

Gabriel, fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău are 7 ani și este elev în clasa I. Prin urmare, conform site-ului instituției, taxa anuală pe care părinții o plătesc pentru studii este 5500 de euro.

Pe de altă parte, pentru Nicolas costurile sunt doar cu 500 de euro mai mici, ținând cont că micuțul în vârstă de 5 ani este încă la grădiniță. De menționat, însă, este faptul că școala oferă o reducere de 5% pentru al doilea frate înscris.

De altfel, taxele de școlarizare pot fi plătite în trei tranșe, o plată în avans și alte două rate egale. Taxa de înscriere este de 1500 de euro pentru fiecare elev nou, iar cea de reînscriere pentru studenții vechi este de 500 de euro, acestea fiind și cele care se achită prima dată.

Ce spunea Claudia Pătrășcanu despre începutul anului școlar?

Înainte ca prima zi de școală să aibă loc, Claudia Pătrășcanu declara că este entuziasmată pentru noul început. Chiar dacă era conștientă ca o așteaptă o perioadă grea, în care va trebui să se trezească de dimineață, să-i ducă pe cei mici la școală și, mai apoi, la diferitele activități extracurriculare la care sunt înscriși, artista era pregătită.

În plus, cântăreața i-a echipat pe cei mici cu tot ce au nevoie. La rândul lor, Gabriel și Nicolas erau nerăbdători să se reîntâlnească cu colegii.

„Băieții așteaptă cu nerăbdare să înceapă școala și grădinița. Mă bucură dorința și conștiinciozitatea lor, chiar fiind atât de mici și sper sa o țină așa pe tot parcursul studiilor.

Uniformele și rechizitele sunt pregătite pentru începerea anului școlar, ghiozdănelul, paharele pentru apă și chiar echipamentele pentru tenis și fotbal.

Chiar și eu sunt pregătită pentru trezitul la ora 6:00. Bineînțeles înaintea lor, pregătită pentru drumul spre școală și toate activitățile extrașcolare”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT