Sport

Câți bani sunt dispuși noii acționari de la Dinamo să bage în jucători? „Un transfer de 2 milioane de euro nu ne va rezolva problemele”. Video

Dinamo şi-a prezentat noii acţionari. Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu promit că vor veni investiţii importante la Dinamo, dar totul se va face pas cu pas.
06.03.2023 | 14:32
Cati bani sunt dispusi noii actionari de la Dinamo sa bage in jucatori Un transfer de 2 milioane de euro nu ne va rezolva problemele Video
Jucătorii lui Dinamo în meciul cu Unirea Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este cu un pas în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor şi dacă va învinge Poli Timişoara în ultima etapă, se va bate la promovare. “Câinii” intră într-o nouă eră, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu fiind noii acţionari majoritari ai echipei.

Câți bani sunt dispuși noii acționari de la Dinamo să bage în jucători?

Cei doi au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă, la care au mai participat administratorul special Vlad Iacob şi administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu. Noii acţionari au fost chestionaţi cu privire la sumele pe care sunt dispuşi să le investească în transferuri:

ADVERTISEMENT

“Nu pot să vă dau o cifră, dar banii nu vor fi o problemă când lucrurile vor fi pe făgaşul normal. Este un business plan pe care l-am făcut şi luat în considerare pentru următorii 3 ani şi jumătate”, a spus Eugen Voicu.

Andrei Nicolescu: “Asta nu înseamnă că de mâine cei 12 milioane vor fi aruncaţi în Dinamo deoarece asta nu are sens”

Andrei Nicolescu a declarat că suma de 12 milioane de euro care urmează să fie investită în următorii trei ani şi jumătate la echipă va fi pentru dezvoltarea sănătoasă a clubului, iar un transfer de 2 milioane nu va rezolva problemele lui Dinamo:

ADVERTISEMENT

“Suma de 12 milioane este de investit în următorii ani dacă vrem să dezvoltăm clubul sănătos. Asta nu înseamnă că de mâine cei 12 milioane vor fi aruncaţi în Dinamo deoarece asta nu are sens.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Faptul că noi vom da 2 milioane de euro pe un transfer şi vom aduce o vedetă, nu înseamnă că ne va rezolva problemele”

Nici în transferuri, nici în altceva. Ne dorim ca şi în zona sportivă să progresăm pas cu pas. Noi ne dorim să avem un management integrat şi o tipologie de a construi echipa de fotbal, astfel încât cei care ajung să fie fotbalişti la Dinamo, să fie de o anumită factură şi să înţeleagă conceptul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Faptul că noi vom da 2 milioane de euro pe un transfer şi vom aduce o vedetă, nu înseamnă că ne va rezolva problemele. Noi nu gândim lucrurile aşa. Cu o investiţie de acest gen şi cu acest risc se pot face suporterii fericiţi”, a spus Nicolescu.

Oficialii vor să ridice interdicţia la transferuri: “Ne gândim la posibilitatea pentru play-off să transferăm jucători”

Noii acţionari de la Dinamo sunt preocupaţi şi de ridicarea interdicţiei la transferuri şi îşi propun să bifeze chiar unul sau două transferuri în următoarele săptămâni, chiar înainte de play-off:

ADVERTISEMENT

“Lucrăm la acest lucru împreună (n.r. la ridicarea interdicţiei la transferuri). Sunt convins că vom găsi o soluţie. La acest moment, nu putem să vă spunem ce facem pentru acest lucru. Ne gândim la posibilitatea pentru play-off să transferăm jucători. Avem două posturi deficitare.

Numai că, aşa cum ştiţi, vorbim de jucători liberi de contract care nu s-au antrenat într-un sistem organizat şi care reprezintă un grad ridicat de risc în cazul unui transfer”, a explicat Nicolescu.

ADVERTISEMENT