Life

Câți bani sunt puși la bătaie în show-ul „Tu urmezi”, cea mai nouă emisiune a lui Dan Negru

S-a aflat care sunt premiile puse în joc la „Tu urmezi”, emisiunea pe care Dan Negru o prezintă din toamnă, la Kanal D. Sumele sunt destul de atrăgătoare!
23.08.2022 | 15:54
Cati bani sunt pusi la bataie in showul Tu urmezi cea mai noua emisiune a lui Dan Negru
Dan Negru, prezentarorul emisiunii „Tu urmezi” de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Românii vor sta la coadă la distracție și cultură generală din această toamnă. Show-ul „Tu urmezi”, prezentat de Dan Negru, la Kanal D va avea premiera în curând.

Premii de sute de mii de lei puse în joc la „Tu urmezi”

Concursul este diferit de „Jocul cuvintelor”, emisiune cu care Negru s-a situat pe primul loc în topul audiențelor de când a ajuns la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Pe concurenți îi așteaptă o experiență inedită, un adevărat spectacol de televiziune, iar scopul prezentării în acest quiz este umplerea buzunarelor!

Sumele puse la bătaie variază între 5.000 și 150.000 de lei, însă participanții au ocazia și de a-și adjudeca un jackpot de 100.000 lei, asta dacă vor ajunge în runda finală.

ADVERTISEMENT

Întrebările pe care concurenții le primesc sunt din domenii destul de diferite, așadar cei care se prezintă la acest show trebuie să știe câte puțin din toate.

Pe lângă cunoștințe, concurenții trebuie să dea dovadă că sunt atenți și au viteză de reacție. Întregul spectacol de întrebări și răspunsuri se va produce contracronometru, așadar presiunea va fi și mai mare pentru cei care se înscriu la „Tu urmezi”.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, extrem de entuziast

Dan Negru este extrem de entuziasmat în legătură cu noul său proiect în televiziune. Prezentatorul a făcut, de curând, câteva declarații despre emisiunea sa, în exclusivitate pentru FANATIK.

„“Jocul Cuvintelor” ne-a dat curaj. Credeam că publicul TV din România nu vrea cultură generală la TV. Astfel de showuri nu sunt la televiziunile importante. Există câteva pe stații locale, canalul secund al TVR are unul, dar televiziunile care au forța să genereze audiențe nu au avut curaj până acum.

ADVERTISEMENT

Iată că “Jocul Cuvintelor” a devenit lider de audiență, la Kanal D, încă de la început și asta ne-a surprins pe mulți. “Tu urmezi” e despre prima coadă la cultură generală din istoria televiziunilor din România.

Este o combinație bine gândită. E un concurs de cunoștințe de cultura generală cu spectacol de televiziune, entertainement”, ne-a spus Dan Negru.

 

 

 

ADVERTISEMENT