Life

Câți bani te costă să afli numărul de telefon al lui Dorian Popa. Artistul a dezvăluit tot

15.03.2021 | 14:31
Cati bani te costa sa afli numarul de telefon al lui Dorian Popa Artistul a dezvaluit tot
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a dezvăluit câți bani te costă ca să poți afla numărul lui de telefon. Invitat în cadrul unui podcast găzduit de Cătălin Măruță, vloggerul a vorbit despre viața personală, despre proiecte și despre problemele din trecut.

Domnul „Hâtz” a declarat că numărul lui este „de vânzare” pe site-urile de profil și că totul este cât se poate de real. Mai mult, cei care postează anunțuri cer un avans cumpărătorului pentru a-i putea demonstra că numărul este real.

ADVERTISEMENT

Din moment ce este o persoană publică de aproape zece ani, atunci când juca în „Pariu cu Viața”, Dorian Popa a inspirat mulți tineri să facă sport și merge zilnic la sală, motiv pentru care este sunat în fiecare zi de fani care îi cer sfaturi de slăbit.

Câți bani te costă să afli numărul de telefon al lui Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați actori, cântăreți și vloggeri din showbiz-ul românesc și are milioane de fani care îl urmăresc pe YouTube și pe rețelele sociale. Fanii l-au putut vedea pe artist într-o altă ipostază, aceea de invitat într-un podcast, unde a făcut dezvăluiri inedite.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță este cel care îi adresează diverse întrebări și a remarcat numărul mare de copii care îl urmăresc pe Dorian, precizând că îi inspiră să facă sport și să aibă un stil de viață sănătos. Artistul a recunoscut că mulți dintre ei îl sună zilnic, dezvăluind că numărul său de telefon este public și costă 20 de lei să îl cumperi de pe diverse site-uri.

„Încerc să le răspund tuturor copiilor care mă sună, pentru că numele meu e public, se și vinde pe site-urile de profil la 20 de lei. Și scrie așa: ’10 lei, îți ofer dovada că e numărul lui, și după ce ai dat avansul de 10 lei, mai dai 10 lei și-ți dau numărul’, înțelegi?

ADVERTISEMENT

Pentru că eu răspund, e normal să ai o dovadă de la mine (…) le răspund tuturor care mă sună, și mă sună copii”, a explicat Dorian Popa.

Dorian Popa
Câți bani te costă să afli numărul de telefon al lui Dorian Popa. Sursa foto: captură YouTube

Dorian Popa și-a schimbat prenumele din buletin

Deși a fost botezat Dorian Laurențiu Popa, artistul renunță la cel de-al doilea prenume și vrea să-l schimbe în „Hâtz”. Dorian a făcut toate demersurile în urmă cu câteva luni, însă nu a primit niciun răspuns până acum.

ADVERTISEMENT

Totul a început cu o provocare de la fani, așa că Dorian Popa nici nu a mai stat pe gânduri și a acceptat. Mulți au crezut că este doar o glumă, însă au renunțat la această părere atunci când au văzut cererea înaintată la Primărie.

„Cătălin Măruță: Scrie și în buletin Hâtz? Dorian Popa: Urmează.Sper să iasă toate demersurile și să scrie Dorian Hâtz Popa. Să știi că am făcut un trade, am dat Laurențiu pe Hâtz”, a explicat artistul.

ADVERTISEMENT