Life

Câți bani trebuia să dea Mirela Vaida pentru un zbor cu Tarom la Paris. Vedeta a răbufnit: “Compania asta nu e făcută pentru noi, românii”

Mirela Vaida a rămas șocată de prețurile pentru un zbor cu Tarom către Paris. Vedetei nu-i vine să creadă ce tarife există.
18.04.2023 | 12:21
Cati bani trebuia sa dea Mirela Vaida pentru un zbor cu Tarom la Paris Vedeta a rabufnit Compania asta nu e facuta pentru noi romanii
Câți bani trebuia să dea Mirela Vaida pentru un zbor cu Tarom la Paris. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost șocată de prețurile pe care TAROM le percep pentru un zbor la Paris. Asta în condițiile în care vedeta caută din timp un astfel de zbor. Din păcate suma depășește buzunarul multor români.

Mirela Vaida, șocată de prețul pentru zbor către Paris cu TAROM

Pentru că se apropie vacanța de Rusalii, Mirela Vaida a decis să le facă o surpriză copiilor ei. Vedeta se gândea să îi ducă pe cei mici la Disney Land. S-ar părea însă că misiunea este una de-a dreptul imposibilă având în vedere prețurile percepute de TAROM.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Mirela Vaida a împărtășit totul cu fanii ei. Vedeta a vorbit în primă fază de cei de la Wizz Air, care au lăsat numeroși pasageri prin aeroporturi chiar în perioada sărbătorilor pascale.

Deși până acum o altă alternativă ieftină era compania TAROM, s-ar părea că și aici lucrurile s-au schimbat. Vedeta a vrut să afle cât o costă un zbor către Paris în perioada în care își dorește să-i ducă pe cei mici la Disney Land.

ADVERTISEMENT

Din păcate însă, aceasta a avut parte de o surpriză neplăcută. Mirela Vaida spune că prețurile sunt halucinante. Mai exact, este vorba despre un tarif care pornește de la 11.908 lei, adică mai bine de 2.000 de euro pentru un zbor către Paris.

În acest sens, vedeta nu înțelege cum TAROM este practic o companie făcută pentru români. De asemenea, aceasta consideră că aceste prețuri sunt în realitate o bătaie de joc pentru oameni, având în vedere că mulți nu și-ar permite așa ceva.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 renunță la vacanța pentru Rusalii

În final, după ce a văzut ofertele celor de la TAROM, Mirela Vaida a decis să renunțe la vacanța de vis pe care și-a dorit-o. Astfel, aceasta va rămâne acasă alături de familie de Rusalii, cu părere de rău față de ceea ce se întâmplă.

”Am vrut si eu sa-mi duc copiii la Disneyland, in vacanta de Rusalii. Dar pare o misiune imposibila!! De Wizz Air si de bataia lor de joc, sa nu mai au. Ati vazut cum si-au batut joc de oamenii aia, saracii, uitati sau lasati prin aeroporturi, in Sambata Invierii.

ADVERTISEMENT

Iar TAROM nu ne ajuta cu absolut nimic!! Pune niste preturi prohibitive la bilete. Daca compania asta de stat nu e facuta pentru noi, romanii, care sa isi permita sa calatoreasca de ici-colo in 2023, atunci pentru cine e facuta?? Am de ales sa zbor intre unii care isi bat joc de oameni si unii care au niste preturi astronomice la bilete‼️ Asta e.. stam acasa!”, a fost postarea Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT
Tags: