Life

Câți bani trebuie să ai pentru noul Duster de lux de la Renault. SUV-ul a fost lansat pe piața din România

Ce preț are noul Duster premium produs de fabrica Renault. SUV-ul va ajunge curând în țara noastră și are mai multe versiuni.
24.06.2024 | 17:59
Cati bani trebuie sa ai pentru noul Duster de lux de la Renault SUVul a fost lansat pe piata din Romania
Ce preț are noul Duster premium produs de fabrica Renault. SUV-ul va ajunge curând în țara noastră și are mai multe versiuni. Sursa foto: renault.ro
ADVERTISEMENT

Câți bani trebuie să ai pentru noul Duster de lux de la Renault. SUV-ul a lansat pe piața din România. Persoanele care vor să își schimbe autoturismul au la dispoziție trei niveluri de echipare și în curând va fi valabilă și a patra.

Ce preț are noul Duster premium produs de fabrica Renault. SUV-ul va ajunge curând în țara noastră și are mai multe versiuni

Ce preț are noul Duster premium produs de fabrica Renault. SUV-ul va ajunge curând în țara noastră și are mai multe versiuni. Primele exemplare Symbioz urmează să fie livrate în România începând din toamnă, din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Francezii au lansat acest model la începutul lunii mai și acum este disponibil și cetățenilor români. Pentru această mașină care face parte din segmentul C, cu o lungime de 4.41 metri, trebuie să scoată ceva bani din buzunar.

Concret, cumpărătorii români trebuie să achite în jur de 30.000 de euro. Mai exact, potrivit automarket.ro, cel mai accesibil Renault Symbioz pornește de la 29.450 de euro, TVA-ul fiind deja inclus.

ADVERTISEMENT

Modelul este poziționat între Captur și Austral. În momentul de față, clienții au la dispoziție trei niveluri de echipare: Techno, Esprit Alpine și Iconic. Mai târziu, compania a anunțat că această gamă se va completa cu nivelul de echipare Evolution.

Prețurile pentru noul Duster de lux pot ajunge până la suma de 32.950 euro cu TVA inclus, pentru versiunea Iconic. Această variantă dispune de un interior luxos, finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate.

ADVERTISEMENT

Cum arată Renault Symbioz, varianta Techno

Singura motorizare disponibilă în prezent este una E-Tech full hybrid cu 145 de cai putere. Nivelul de echipare Techno, care va circula în curând pe străzile din România, vine în modelul standard cu jante de 18 inch, faruri și stopuri LED.

De asemenea, acesta dispune de tapițerie din material textil și piele ecologică, instrumentar digital de 10.3 inch și sistem multimedia OpenR cu display de 10.4 inch. În plus, are sistem de climatizare automat, volan îmbrăcat în piele ecologică și o listă lungă cu sisteme de siguranță.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, modelul va ieși pe poarta fabricii cu asistență la frânarea de urgență și cruise control adaptiv cu funcție Stop&Go. Totodată, are asistență la menținerea benzii de rulare, alertă la depășirea benzii de rulare și Emergency Lane Keeping Assist cu monitorizare trafic din contrasens.

ADVERTISEMENT
Tags: