News

Câți bani trebuie să plătească Romina Rotariu familiei copilului pe care l-a bătut. Fata lui Iosif Rotariu va achita o sumă uriașă

26.04.2019 | 13:36
Cati bani trebuie sa plateasca Romina Rotariu familiei copilului pe care la batut Fata lui Iosif Rotariu va achita o suma uriasa

Romina Rotariu are de plată o sumă fabuloasă, drept daune morale pentru copilul care a stat în spital trei săptămâni, din cauza ei! Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu și-a aflat pedeapsa, după ce a bătut un copil până i-a rupt un picior, deși trebuia să aibă grijă de el, deoarece micuțul era la creșa familiei Rotariu. Romina Rotariu era îngrijitoare la creșa familiei sale când a avut o ieșire necontrolată.

Romina Rotariu trebuie să plătească daune morale de 100 de mii de euro

Femeia s-a năpustit asupra copilului de doi ani și l-a lovit până i-a rupt un picior. Părinții copilului au fost cei care l-au dus pe micuț la spital, de urgență. Acum, Romina Rotariu a fost condamnată la patru ani și patru luni de închisoare cu suspendare.

Instanța a decis ca femeia să plătească pentru ceea ce a făcut și o sumă foarte mare de mare. Părinții copilului bătut au cerut în instanță daune morale de 500 de mii de euro, însă judecătorii au stabilit ca Romina Rotariu să-i plătească copilului nu mai puțin de 100 de mii de euro!

Copilul agresat de Romina Rotariu a stat trei saptamani in spital

Creșa nu este acreditată de Ministerul Educației

Instanţa i-a mai interzis femeii să mai exercite profesia de educator/îngrijitor de copii pe o perioadă de cinci ani. Decizia instanţei nu este una definitivă, ea putând fi contestată la instanţa superioară.

Anul trecut, în luna iunie, părinţii unui copil de doi ani au reclamat la Poliţie că fiul lor a fost lovit în creşă şi a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat în spital trei săptămâni. Copilul a suferit şi un şoc emoţional, spuneau atunci părinţii.

Creşa, în fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educaţiei, aparţine familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu şi se află la Timisoara în zona de sud a oraşului.

În apărarea fiicei sale, fostul fotbalist Iosif Rotariu a spus că Romina suferă de diabet și în momentul incidentului ea a suferit o criză diabetică și nu a mai știut ce face!

Tags: