Sport

Câţi bani va câştiga Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Toate cifrele transferului de la FCSB. Exclusiv

Olimpiu Moruţan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro. FANATIK vă prezintă cifrele mutării, fotbalistul român având un salariu uriaş în Turcia.
25.08.2021 | 13:31
Cati bani va castiga Olimpiu Morutan la Galatasaray Toate cifrele transferului de la FCSB Exclusiv
Câţi bani va câştiga Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Toate cifrele transferulului de la FCSB. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Mijlocaşul celor de la FCSB i-a adus lui Gigi Becali nu mai puţin de 5,7 milioane de euro în conturi.

Pentru mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, transferul la Galatasaray se dovedeşte a fi unul extrem de lucrativ, în condiţiile în care va avea un salariu mult superior faţă de ceea ce câştiga la FCSB.

ADVERTISEMENT

Câţi bani va câştiga Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Contract pe 5 ani, ia 66.000 de euro lunar

Din informaţiile FANATIK, Moruţan a semnat un contract valabil 5 ani cu gruparea Cim Bom şi va încasa un salariu de 800.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă 66.000 de euro pe lună.

La FCSB, Moruţan avea un salariu de 16.000 de euro, iar la turci diferenţa este una semnificativă. Nu mai puţin de 50.000 de euro în plus lunar. Dacă îşi va duce contractul la bun sfârşit, Moruţan va încasa doar din salarii 4.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

FCSB a păstrat 10% dintr-un viitor transfer!

Un alt detaliu aflat de FANATIK despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray îl reprezintă faptul că Gigi Becali a reuşit să îşi păstreze procente dintr-un viitor transfer.

Mai exact, FCSB va încasa 10% dintr-un viitor transfer al lui Olimpiu Moruţan, pe lângă cei 5,7 milioane de euro pe care îi va încasa în momentul transferului.

ADVERTISEMENT

Profitul lui Gigi Becali din această afacere este de aproximativ 5 milioane de euro, având în vedere că fotbalistul a fost adus în anul 2018 pentru 700.000 de euro de la FC Botoşani.

Gigi Becali ia 5,7 milioane de euro din acest transfer! Moruţan a trecut vizita medicală

Transferul lui Moruţan la Galatasaray a intrat în impas la un moment dat, însă până la urmă turcii au fost de acord cu toate condiţiile şi mutarea s-a perfectat:

ADVERTISEMENT

“S-au întrerupt transferul azi-noapte că ei credeau că e 5 milioane, nu 5,7. Au revenit dimineață și ne-am înțeles la 5,7.

Bonus de 1,5 milioane dacă se califică în CL și 500.000 dacă joacă 10 meicuri în 5 ani și 500.000 dacă ajung anul ăsta în grupele EL. Așa am ajuns la 5,7 milioane”, a spus Becali.

Între timp, Olimpiu Moruţan a trecut vizita medicală la Galatasaray şi urmează să semneze contractul cu echipa din Turcia.

  • 800.000 de euro pe an va câştiga Olimpiu Moruţan la Galatasaray
  • 16.000 de euro lunar încasa Moruţan la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT