Fotbal international

Câți bani va încasa Laurențiu Reghecampf după rezilierea cu Al Wahda! Avea salariu imens, dar suma asta depășește orice imaginație!

25.11.2018 | 21:00
Cati bani va incasa Laurentiu Reghecampf dupa rezilierea cu Al Wahda Avea salariu imens dar suma asta depaseste orice imaginatie
Câți bani va încasa Laurențiu Reghecampf după rezilierea cu Al Wahda

Antrenorul român s-a despărțit de formația din Emiratele Arabe Unite, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate sâmbătă. Acum, vă dezvăluim câți bani va încasa Laurențiu Reghecampf după rezilierea cu Al Wahda.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani mai avea contract cu arabii până în 2020, iar pentru a renunța la postul său șeicii îl vor plăti ca pe un prinț. Suma este imensă și ar putea reprezenta bugetul unei echipe din Liga 1 pentru un întreg sezon!

Câți bani va încasa Laurențiu Reghecampf după rezilierea cu Al Wahda: 3.000.000 de euro!

Aventura lui Laurențiu Reghecampf la Al Wahda s-a încheiat. Antrenorul a câștigat trei trofee cu formația din Emirate: Cupa Ligii în sezonul 2017-18 şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite în 2017 şi 2018. Cu toate acestea, nemulțumit de lipsa investițiilor din partea șeicilor, dar și în urma unei serii de rezultate foarte slabe, Reghecampf a decis să își dea demisia.

Conform informațiilor FANATIK, această despărțire va fi una foarte generoasă din punct de vedere financiar pentru roman. Tehnicianul va primi 3.000.000 de euro din partea conducerii ca sumă de reziliere. Acesta nu este un cadou din partea oficialilor lui Al Wahda, ci reprezintă un acord între părți. Reghecampf mai avea contract până în 2020 și încasa, din acest sezon, un salariu anual de 4.000.000 de euro!

Laurențiu Reghecampf conferință de presă
Laurențiu Reghecampf a renunțat la postul său la Al Wahda pentru că șeicii nu au dorit să facă transferuri, dar și pentru că rezultatele echipei din ultima vreme nu au fost cele mai bune

Arabii au făcut anunțul oficial. Urmează FCSB?

Ruptura dintre Reghe și Al Wahda s-a produs extrem de rapid. Clubul din Emirate a anunțat oficial despărțirea de român, dar și cine va pregăti echipa după plecarea acestuia. Variantele pentru tehnician sunt numeroase. Câteva cluburi din zona arabă au tatonat în ultima perioadă interesul lui Reghecampf de a pleca de la Al Wahda, dar marea surpriză ar veni din România.

Dacă situația lui Nicolae Dică va evolua într-un mod defavorabil actualului antrenor de la FCSB, Reghecampf ar putea fi soluția de urgență a lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a refuzat deocamdată să ia în calcul această posibilitate, susținând că demisia lui Reghecampf de la arabi nu îl interesează absolut deloc: “Ce treabă am eu cu Laurenţiu Reghecampf acum? Dacă nu i-a convenit, a plecat. Să fie sănătos. Dar în acest moment, nu mai am nicio treabă cu Reghe”, a spus Becali pentru FANATIK.