Sport

Câți bani va primi Sepsi după ce a câștigat Cupa României Betano. Covăsnenii iau o mică avere de la FRF

Sepsi şi U Cluj se luptă şi pentru un jackpot consistent în cazul în care vor cuceri Cupa României Betano. Ce sume au încasat cele două finaliste până în acest moment.
24.05.2023 | 23:43
Cati bani va primi Sepsi dupa ce a castigat Cupa Romaniei Betano Covasnenii iau o mica avere de la FRF
Sepsi va primi o mică avere pentru victoria din finala Cupei României Betano cu U Cluj
ADVERTISEMENT
24-05-2023
20:51

Sepsi va primi peste 350.000 pentru parcursul din actuala ediție a Cupei României Betano

Sepsi a învins U Cluj în finala Cupei României Betano și va primi un premiu consistent din partea FRF, în valoare de 240.000 de euro. Învinsa sa din acest meci va trebui să se mulțumească doar cu 100.000 de euro.

Per total, însă, covăsnenii au încasat mult mai mult pentru parcursul din acest sezon al Cupei României Betano. Până la finală, Sepsi a mai luat 36.000 de euro pentru performanțele din grupe (9 puncte X 4.000 de euro fiecare), 25.000 de euro pentru victoria din  sferturi și 50.000 de euro pentru succesul din semifinale.

Un total de 111.000 de euro, care adăugați celor 240.000 primiți pentru victoria din ultimul act duc la un BONUS FINAL de 351.000 de euro!

Sepsi şi U Cluj se întâlnesc miercuri, de la ora 20:30, în finala Cupei României Betano. Ultimul act se va desfăşura pe Stadionul Municipal din Sibiu, inaugurat în finalul anului trecut, care a costat 28,5 milioane de euro.

Câți bani va primi câștigătoarea Cupei României Betano! Jackpot de 240.000 de euro pentru câştigătoare

Pe parcursul competiţiei, U Cluj a obţinut până acum 95.000 de euro, în timp ce Sepsi Sf. Gheorghe şi-a rotunjit conturile cu 111.000 de euro pentru calificarea până în finala competiţiei.

ADVERTISEMENT

Ambele formaţii sunt sigure că îşi vor dubla sumele câştigate până acum prin prezenţa în ultimul act. Astfel, finalista va mai încasa 100.000 de euro, în timp ce învingătoarea ia un jackpot de 240.000 de euro.

Sepsi vrea a doua Cupă la rând! U Cluj poate lua trofeul după 58 de ani

Sepsi Sf. Gheorghe vrea a doua Cupă a României la rând, după ce anul trecut a învins FC Voluntari în ultimul act. De cealaltă parte, U Cluj a câştigat o singură dată Cupa, în 1965, evoluând de alte patru ori în ultimul act.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când U Cluj a jucat în finala Cupei României Betano a fost în 2015, când a pierdut fără drept de apel împotriva Stelei, scor 0-3. După acel meci, echipa a dispărut şi a fost nevoită să o ia din Liga a IV-a.

Ioan Ovidiu Sabău: “Avem şansa noastră, pentru care trebuie să luptăm. Vreau să văd bărbaţi în teren”

Ioan Ovidiu Sabău susţine că echipa sa poate câştiga trofeul dacă va evolua cu atitudine şi determinare, chiar dacă Sepsi pleacă favorită în acest ultim act:

ADVERTISEMENT

“Am fost format, crescut la ‘U’, faptul că am debutat la acest club mă responsabilizează, mă obligă şi am o satisfacţie în momentul în care îi văd pe suporterii noştri că sunt fericiţi şi mi-aş dori foarte mult să-i facem să fie mândri de noi şi cred că o putem face în primul rând prin atitudine, prin starea de spirit, să nu cedăm niciun moment.

E posibil ca ei (Sepsi OSK, n. red.) să plece cu prima şansă, să fie favoriţi, e o echipă care pare mai omogenă, echipă care a ajuns să joace în play-off, înseamnă că are calitate, multă experienţă, un antrenor la fel, pe care îl respect foarte mult. Avem şansa noastră, pentru care trebuie să luptăm. Vreau să văd bărbaţi în teren”

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi: “Nu ne aşteptam ca U Cluj să ajung în finală”

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi vrea să îşi păstreze trofeul câştigat anul trecut şi recunoaşte că nu se aştepta ca U Cluj să ajungă până în finala competiţiei:

„A fost timp de un an la noi acest trofeu şi bineînţeles că ne dorim să îl păstrăm. Va fi foarte greu, noi întotdeauna respectăm adversarul, întâlnim o echipă de play-out dar e o echipă bună, joacă bine, cu un joc meticulos.

Şi nu ne va fi uşor, va fi un meci de care pe care, şi orice echipă poate câştiga. Nu ne aşteptam ca U Cluj să ajung în finală. Cu tot respectul, dar ne aşteptam ca echipe de tradiţie să ajungă în fazele superioare. Este meritul lui Sabău şi al echipei lui, merită acest loc în finală”. 


  • 1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x2” la meciul Sepsi – U Cluj

ADVERTISEMENT