ADVERTISEMENT
Fotbal international

Câţi bani vor încasa Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs la EURO 2021! De patru ori mai mult ca la un meci din Liga 1

Autor: Razvan Nicolae | 22.04.2021 | 11:30
Câţi bani vor încasa Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs la EURO 2021! De patru ori mai mult ca la un meci din Liga 1
Câţi bani vor încasa Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs la EURO 2021! La ce câştiguri pot ajunge la final

Naţionala României nu a obţinut calificarea la EURO 2021, însă arbitrajul din ţara noastră va fi reperezentat de Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs. FANATIK îţi prezintă câţi bani vor câştiga cei doi arbitri la turneul final din această vară.

ADVERTISEMENT

UEFA a anunţat miercuri brigăzile de arbitri care vor oficia la EURO 2021, iar România va avea două, conduse de Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs. În aceeaşi situaţie se mai află Anglia, Germania, Spania şi Olanda. Arbitrii de la turneul final vor încasa o sumă, în funcţie de zilele petrecute la turneul final, dar şi un bonus pentru fiecare meci.

Banii pe care Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs îi vor încasa la EURO 2021

În funcţie de zilele petrecute la EURO 2021, competiţie care se va disputa între 11 iunie şi 11 iulie, Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs vor încasa o sumă care poate ajunge până la 50.000 de euro. Mai exact, întreaga sumă o vor primi arbitrii care vor ajunge să oficieze în fazele eliminatorii ale turneului final.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare meci în parte de la EURO 2021, Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs vor încasa în jur de 4.000 de euro. Suma este una sensibil mai mare faţă de baremul de la Campionatul Mondial din 2018, când “fluieraşii”au încasat 2.500 de euro pentru fiecare delegare.

Ovidiu Haţegan este la al doilea turneu final, după ce a fost prezent şi la EURO 2016. În urmă cu cinci ani, arădeanul a arbitrat meciurile Polonia – Irlanda de Nord 1-0 şi Italia – Irlanda 0-1, ambele din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs va arbitra în premieră la un turneu final, după ce în 2019 a fost delegat la două meciuri de la Campionatul European de tineret. În plus, arbitrul din Carei a bifat în această primăvară prima prezenţă în optimile de finală ale Ligii Campionilor, la meciul Bayern Munchen – Lazio 2-1.

  • 1.000 de euro este baremul unui arbitru din Liga 1
ADVERTISEMENT

Câţi bani primesc tuşierii la EURO 2021

Arbitrii asistenţi vor avea un bonus care poate ajunge până la 16.000 de euro, în timp ce fiecare delegare la un meci le aduce un plus de 2.000 de euro. Baremul pentru arbitrii VAR este acelaşi ca la tuşieri, în timp ce bonusul maxim poate ajunge până la 25.000 de euro.

Ovidiu Haţegan va fi ajutat la EURO 2021 de Sebastian Gheorghe şi Adrian Ghinguleac, în timp ce din brigada lui Istvan Kovacs fac parte Vasile Marinescu şi Mihai Artene.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Haţegan poate merge şi la turneul olimpic de la Tokyo

Pe lângă delegarea de la EURO 2021, Ovidiu Haţegan poate trage speranţe la o prezenţă şi la turneul olimpic de la Tokyo. La Jocurile Olimpice din 2016, arădeanul a arbitrat două meciuri, Brazilia – Irak 0-0 (faza grupelor) şi Brazilia – Honduras 6-0 (semifinale).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!