Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți bani vor investi noii patroni ai lui Dinamo în echipă. Anunț despre revenirea lui Nicolae Badea printre acționari. Video Exclusiv

Nicolae Badea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre investițiile pe care le vor face noii patroni ai lui Dinamo, dar și despre revenirea sa între acționari.
28.02.2023 | 19:10
Cati bani vor investi noii patroni ai lui Dinamo in echipa Anunt despre revenirea lui Nicolae Badea printre actionari Video Exclusiv
Câți bani vor investi noii patroni ai lui Dinamo în echipă. Anunț despre revenirea lui Nicolae Badea între acționari.
ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii trecute, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo are acționari noi. Iar fanii sunt mai optimiști cu privire la redresarea financiară a echipei, dar și legat de revenirea pe prima scenă, după ce echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ajuns pe loc de play-off.

Nicolae Badea nu are dubii în ceea ce privește asumarea responsabilității de către noii patroni ai lui Dinamo

Nicolae Badea îi cunoaște bine pe noii acționari ai echipei. Pe Eugen Voicu, încă de la constituirea Certinvest. Și este convins că, în timp, Dinamo va reveni, grație acestora, la nivelul pe care și-l doresc suporterii.

ADVERTISEMENT

A spus-o, fără echivoc, într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. A precizat că detaliile concrete urmează să fie făcute publice de către aceștia. Dar și faptul că sunt asumate deja sumele necesare licențierii, ca și termenele legate de acest proces.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Cred că lucrul acesta și l-au asumat cei care au preluat pachetul. Și în momentul în care și l-au asumat – repet că eu nu am elemente de metrică financiară – dar cred că pot să spun că că au determinarea necesară.

ADVERTISEMENT

Și când spun determinare, mă refer la toate aspectele determinării, ca să facă acest lucru. Înțeleg că oricum vor avea mâine o conferință de presă. Și cred că mai degrabă întrebările acestea sunt potrivite să le fie lor adresate.

Este adevărat că pentru sumele de licență termenul este 31 martie. Dar vorbim, în realitate, despre sfârșitul lunii aprilie, un termen inițial, și mai vorbim despre un termen de recurs în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Deci din punctul acesta de vedere eu cred că trebuie să nu punem căruța înaintea cailor”, a spus Nicolae Badea.

Nicolae Badea despre fanii care-l contestă: ”Nu cred că este opinia majorității”

Nicolae Badea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și despre o revenire a sa între acționari, la Dinamo: ”Am spus că este prematur să vorbim acest lucru (n.r. revenirea ca acționar). Cel puțin în ceea ce mă privește”.

ADVERTISEMENT

La fel de deschis s-a exprimat și în ceea ce-i privește pe unii fani ai echipei Dinamo, care-l contestă. Și nu de puține ori cu un limbaj cel puțin necuvincios.

”Este o chestiune de manifestare al unor… Să spunem, dinamoviști, să-i numim suporteri, așa cum le spunem când sunt buni. Pe mine nu mă deranjează această diversitate, chiar dacă o consider, eu, personal, și necuviincioasă, și necuvenită. 

Dar este un mod de manifestare pe care îl iei ca atare, ca pe un fapt divers. Și așa l-am tratat, așa îl tratez. Nu cred că este opinia majorității oamenilor care mă cunosc. Și dinamoviști, și ne-dinamoviști”, a spus Nicolae Badea.

Nu uitați! Începând din această săptămână, Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”