Fotbal intern

Câți bani vrea Hristo Zlatinski pentru plecarea de la FCSB: condițiile veteranului bulgar

Cati bani vrea Hristo Zlatinski pentru plecarea de la FCSB conditiile veteranului bulgar
ADVERTISEMENT

Hristo Zlatinski a fost adus la FCSB în această vară, dar veteranul bulgar nu mai este dorit la echipă de patronul Gigi Becali. FANATIK a aflat condițiile în care Zlatinski ar accepta să plece de la trupa roș-albastră.

„Lui Zlatinski o să îi dau nişte bani să plece. Nu mai e nici rezervă, am greşit cu el”, a spus Gigi Becali, după meciul câștigat de FCSB la Botoșani, scor 3-1. FANATIK a scris că Hristo este dorit de fosta sa formație, Lokomotiv Plovdiv. Cu toate acestea, situația bulgarului nu este una prea plăcută. El a jucat deja la două echipe în actuala stagiune: în Supercupa României și în runda a doua a Ligii 1 Betano, pentru U Craiova, și în alte cinci partide pentru FCSB. Astfel, Zlatinski nu ar mai avea dreptul să joace la alte echipe în afară de U Craiova şi de FCSB.

ADVERTISEMENT
Zlatinski își vrea toți banii să plece de la FCSB
Zlatinski mai mult s-a antrenat la FCSB decât să joace. Acum își vrea toți banii să plece

Zlatinski, aproape să își ia tot salariul pentru a pleca de la FCSB

O persoană din anturajul lui Zlatinski a spus pentru FANATIK că Gigi Becali ar fi tentat să îi ofere fostului internațional bulgar toți banii pe care îi mai are de câștigat până la finalul contractului. Mijlocașul defensiv a câștigat până acum 85.000 de euro de la FCSB și dacă va mai primi și restul de 35.000 de euro, fostul căpitan al Craiovei ar accepta să plece de la roș-albaștri. Dacă se va despărți de FCSB, cel mai probabil Hristo Zlatinski va alege să semneze cu Lokomotiv Plovdiv, unde însă va abia drept de joc în meciurile oficiale abia din vară. Plovdiv este echipa care l-a lansat pe bulgar în fotbalul mare și de la care a plecat spre Ludogoreț Razgrad.

Interesant este că Hristo Zlatinski a beneficiat de clemența lui Gigi Becali încă de la începutul trecerii sale la FCSB. FANATIK a mai scris că patronul roș-albaștrilor i-a oferit o sumă importantă de bani bulgarului încă din momentul în care a trecut de la Craiova la FCSB.

ADVERTISEMENT
  • 12 meciuri la naționala Bulgariei a strâns Hristo Zlatinski