Life

Câți copii are Dragoș Bucur de la Românii au talent? Una dintre fiicele sale este adoptată

Dragoș Bucur este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Juratul de la Românii au talent are o familie frumoasă cu Dana Nălbaru, alături de care are trei copii.
26.05.2022 | 07:40
Cati copii are Dragos Bucur de la Romanii au talent Una dintre fiicele sale este adoptata
Dragoș Bucur, despre relația cu cei trei copii. Una dintre fete este adoptată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie are doi copii împreună cu soția sa, pe Sofia (16 ani) și un băiat de nume Kadri, în vârstă de 6 ani. În plus, cei doi parteneri de viață au și o fată adoptată, Roxana Indira (9 ani).

Dragoș Bucur, despre relația cu cei trei copii. Una dintre fete este adoptată

Dragoș Bucur și-a întemeiat o familie unită împreună cu artista Dana Nălbaru, cu care are o relație sentimentală de peste 17 ani. Cei doi soți au grijă de trei copii, iar acum spun care este relația dintre aceștia, mai ales că au vârste diferite.

ADVERTISEMENT

„Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp. Sunt probleme care devin ridicole când le povestești cuiva fără copii și bucurii și mai ridicole pentru cei care nu sunt părinți.

Astfel de discuții e bine să rămână doar între cei cu interese comune. Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei.

ADVERTISEMENT

Laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor”, a declarat vedeta de la Pro TV pentru revista viva.ro.

Dragoș Bucur, adevărul despre educația copiilor săi

Dragoș Bucur și-a retras în urmă cu câțiva ani copiii de la școală. Cei trei micuți studiază acasă, Dana Nălbaru considerând că educația acestora ține foarte mult de părinți, de credință și de valorile pe care le primesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, juratul de la Românii au talent a renunțat la rețelele sociale, nedorind să facă publice prea multe amănunte din viața sa privată. Prezentatorul este mândru de cei trei copii, deși nu-i laudă foarte des.

„Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”, a mai spus Dragoș Bucur, în același interviu.

ADVERTISEMENT

Fiul actorului, Kadri, este un copil supradotat, care știe încă de la vârsta de 3 ani să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citește o carte pe zi, în timp ce la matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca...
Ion Iliescu a împlinit 94 de ani. Interviu inedit: ”Nu am vrut ca România să fie experimentul nord-coreean al lui Ceaușescu”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Secretele dușmăniei dintre prințul William și fratele său Harry
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne...
Când va fi următorul cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu, anunțul care ne dă fiori: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea”