Life

Câți copii are Dragoș Bucur de la Românii au talent? Una dintre fiicele sale este adoptată

Dragoș Bucur este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Juratul de la Românii au talent are o familie frumoasă cu Dana Nălbaru, alături de care are trei copii.
26.05.2022 | 07:40
Cati copii are Dragos Bucur de la Romanii au talent Una dintre fiicele sale este adoptata
Dragoș Bucur, despre relația cu cei trei copii. Una dintre fete este adoptată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie are doi copii împreună cu soția sa, pe Sofia (16 ani) și un băiat de nume Kadri, în vârstă de 6 ani. În plus, cei doi parteneri de viață au și o fată adoptată, Roxana Indira (9 ani).

Dragoș Bucur, despre relația cu cei trei copii. Una dintre fete este adoptată

Dragoș Bucur și-a întemeiat o familie unită împreună cu artista Dana Nălbaru, cu care are o relație sentimentală de peste 17 ani. Cei doi soți au grijă de trei copii, iar acum spun care este relația dintre aceștia, mai ales că au vârste diferite.

ADVERTISEMENT

„Oricine are copii știe că totul este greu și frumos în același timp. Sunt probleme care devin ridicole când le povestești cuiva fără copii și bucurii și mai ridicole pentru cei care nu sunt părinți.

Astfel de discuții e bine să rămână doar între cei cu interese comune. Roxana crește exact ca frații ei sau verișorii ei.

ADVERTISEMENT

Laudele sau mustrările de care are parte sunt doar în funcție de propriile acțiuni, așa cum este normal să fie și în viitor”, a declarat vedeta de la Pro TV pentru revista viva.ro.

Dragoș Bucur, adevărul despre educația copiilor săi

Dragoș Bucur și-a retras în urmă cu câțiva ani copiii de la școală. Cei trei micuți studiază acasă, Dana Nălbaru considerând că educația acestora ține foarte mult de părinți, de credință și de valorile pe care le primesc.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, juratul de la Românii au talent a renunțat la rețelele sociale, nedorind să facă publice prea multe amănunte din viața sa privată. Prezentatorul este mândru de cei trei copii, deși nu-i laudă foarte des.

„Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață, Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față, iar Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”, a mai spus Dragoș Bucur, în același interviu.

ADVERTISEMENT

Fiul actorului, Kadri, este un copil supradotat, care știe încă de la vârsta de 3 ani să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citește o carte pe zi, în timp ce la matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat.

ADVERTISEMENT