Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câți fani vor fi la Rapid – FCSB. Aroganța lui Gigi Mustață pentru rivali: “Mergem să le arătăm cupa”

Gheorghe Mustață a discutat despre câți suporteri vor fi în tribune la derby-ul din ultima etapă, Rapid – FCSB. Liderul Peluzei Nord a lansat și o aroganță rivalei din Giulești.
12.05.2024 | 13:05
Cati fani vor fi la Rapid  FCSB Aroganta lui Gigi Mustata pentru rivali Mergem sa le aratam cupa
_AROGANTA lui Gigi Mustata pentru giulesteni Cati FANI vor fi la Rapid - FCSB
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a fost invitatul telefonic al lui Cristi Coste în emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre ultimul meci din acest sezon, Rapid – FCSB. Emisiunea este live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

FCSB, 5% din capacitatea Giuleștiului

Liderul Peluzei Nord a spus că FCSB va beneficia de 5% din capacitatea stadionului Giulești. Gheorghe Mustață a spus că nu știe exact dacă suspendarea administrată Rapidului se va resimți și în peluza roș-albastră.

ADVERTISEMENT

„Nouă trebuie să ne dea 700 de bilete, 5% din capacitatea stadionului. Nu știm deocamdată, vedem cum se stabilesc cei 5%. Dacă se stabilește din tot stadionul, sau ce le-a suspendat lor, ne-a dat și nouă. Normal ar trebui să primim 5%, 700 de bilete“, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate.

Derby, dar fără miză

Derby-ul este unul fără miză, întrucât Rapid nu mai poate urca de pe ultima poziție a play-off-ului. De altfel, FCSB este campioana României de trei etape, iar bucureștenii vin doar pentru blazon.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată suntem liniștiți astăzi, să ne revenim și noi. În momentul în care suntem campioni, mai puțin important pentru noi (n.r. meciul cu Rapid). Mai important e să îi ținem pe locul 6. Nu ne interesează rezultatul.

Vom merge să le arătăm și lor cupa, să se bucure și ei cu noi. Toate drumurile se opresc aici. De când ne-au bătut pe noi, s-a oprit tot. Tot pe locul șase, dacă întorci clasamentul, exact cum a zis Albu, vor veni“, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Mustață, discurs de mulțumire înainte de FCSB – CFR Cluj

Gheorghe Mustață a avut un discurs de mulțumire la adresa fanilor, chiar înainte de petrecerea pentru titlu. Liderul Peluzei Nord a fost aplaudat de tot stadionul, care a și cântat alături de el.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor. Vreau să vă mulțumesc tuturor! (n.r. sub scandările fanilor, cu mesajul ‘Mustață, Mustață!’). Vreau să salut peluza, în primul rând. Datorită vouă suntem aici. Datorită vouă, a suporterilor s-a format această Peluză Nord.

ADVERTISEMENT

Datorită vouă, că ați avut încredere în Peluza Nord, că iubiți această echipa! Datorită vouă, datorită vouă, 50 și ceva de mii de oameni! Nu de oameni, chiar dacă cineva îți spune ceva, asta e, îți asumi, datorită vouă, ‘steliștilor’!“, a spus liderul Peluzei Nord.

AROGANTA lui Gigi Mustata pentru giulesteni | Cati FANI vor fi la Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT