Fotbal intern

Câți fani vor susține echipa națională la meciul Lituania – România

11.10.2018 | 10:02
Cati fani vor sustine echipa nationala la meciul Lituania  Romania

Fanii echipei naționale nu au arătat un interes foarte mare pentru meciul Lituania – România, din etapa a treia a grupei 4, Seria C, din Liga Națiunilor. Suporterii români au primit 273 de bilete pentru această întâlnire, dar s-au vândut mai puțin de jumătate.

Interesul scăzut pentru această partidă surprinde, deoarece echipa națională a României nu a pierdut în primele două meciuri din Liga Națiunilor. La debut, ”tricolorii” lui Cosmin Contra au remizat acasă cu Muntenegru, scor 0-0, iar apoi au reușit să scoată un rezultate de egalitate cu Sebia, în deplasare, scor 2-2.

Cosmin Contra salită publicul după un meci al echipei naționale a României
Cosmin Contra salită publicul după un meci al echipei naționale a României

Doar 97 de fani vor susține naționala la meciul Lituania – România

Deși partida Lituania – România este una extrem de importantă în lupta pentru câștigarea grupei, echipa națională având nevoie ca de aer de o victorie, doar 97 de fani și-au achiziționate bilete, primii dintre ei ajungând la Vilnius miercuri. Prețul tichetelor pentru această întâlnire a fost de 12 euro (aproximativ 55 de lei).

Am ajuns în Lituania!

Gepostet von Uniti sub tricolor am Mittwoch, 10. Oktober 2018

Reprezentativa României va întâlni Lituania joi seară, de la ora 21:45, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, Seria C, din Liga Națiunilor. Partida va avea loc pe stadionul LFF din Vilnius, care are gazon sintetic și o capacitate de 5.000 de locuri.

UEFA a mărit premiile pentru Liga Națiunilor

Întâlnirea va fi transmisă de Pro TV, dar poate fi urmărit în format LIVE VIDEO şi pe FANATIK.RO. Federația Română de Fotbal a primit o veste excelentă de la UEFA, forul continental luând decizia să mărească premiile pentru participantele din Liga Națiunilor, dar și pentru formațiile care vor câștiga grupele din care fac parte. În acest caz, ”tricolorii” pot aduce în visteria federației aproximativ trei milioane de euro.

Elevii lui Cosmin Contra au efectuat miercuri antrenamentul oficial înaintea partidei cu echipa națională a Lituaniei, iar jucătorii au fost zâmbitori pe toată durata ședinței de pregătire.