Life

Câţi lei costă o porţie de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu de la America Express. Afacerea pe care a gândit-o chef-ul Antenei 1

Cătălin Scărlătescu și-a deschis recent propriul său restaurant, însă prețurile nu sunt chiar pentru oricine. Nici măcar o porție de sarmale nu este atât de accesibilă.
12.03.2023 | 11:50
Cati lei costa o portie de sarmale facute de Catalin Scarlatescu de la America Express Afacerea pe care a gandito cheful Antenei 1
Cât costă o porție de sarmale în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este de departe unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Are nenumărate rețete aparte și de asemenea, este și jurat al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, dar și concurent la super show-ul America Express de la același post.

Cât costă o porție de sarmale și un cozonac în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu

Dincolo de cariera pe care o are în televiziune însă, Cătălin Scărlătescu are și alte afaceri în derulare. Bucătarul și-a deschis recent propriul său restaurant, care vine cu reguli clare pentru angajați și de asemenea, mai colaborează și cu alte bucătării cunoscute.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care vor să aibă pe masă rețetele tradiționale ale lui Cătălin Scărlătescu, însă prețurile nu sunt chiar pentru orice tip de buzunar. Pentru că se apropie Paștele, juratul Chefi la Cuțite le-a pus la dispoziție clienților săi un cozonac pufos și proaspăt, dar și o porție generoasă de sarmale.

Cât trebuie să scoată din buzunare românii pentru o porție de sarmale făcute de Cătălin Scărlătescu? Pentru 13 sarmale, prețul este de 70 de lei. De cealaltă parte, când vine vorba de cozonacul pufos și proaspăt scos din cuptor, acesta costă nu mai puțin de 96 de lei.

ADVERTISEMENT

Și nici alte produse din restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu nu sunt accesibile la preț. O porție de cartofi spre exemplu costă peste 40 de lei, iar dacă ar fi să o combinăm și cu un fel de mâncare principal, cel mai probabil depășim lejer suma de 100 de lei pentru o singură masă.

Iar restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu nu este deschis de multă vreme. Până în vara anului trecut, bucătarul a lucrat doar în restaurantele altora, însă a decis să își îndeplinească marele vis și să aibă propriul său meniu, făcut după preferințele lui și iată că și asta s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Cătălin Scărlătescu cu restaurantul său

Planurile bucătarului nu se opresc însă doar aici. Cătălin Scărlătescu și-ar dori să își transforme afacerea într-un lanț de restaurante, însă este conștient de faptul că acest lucru ar putea să dureze chiar și ani de zile, astfel că preferă să își mai cântărească decizia.

”Nu m-am decis dacă acest prim restaurant va face sau nu parte dintr-un lanț, fie el regional sau mai mare, sau va fi nu doar primul, ci și unicul meu restaurant. Nici asupra acestei decizii nu m-am hotărât încă. Voi mai analiza chestiunea, probabil în următoarele luni, dacă nu cumva chiar ani”, povestea la un moment dat, chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, juratul de la Chefi la Cuțite spunea că își dorește ca toată lumea să știe că restaurantul este al său, având în vedere că lucrând pentru alții ani buni, anumite restaurante au ajuns să fie asociate cu numele său, deși acesta era un simplu bucătar acolo.

ADVERTISEMENT