Life

Câți români s-au uitat la nunta lui George Simion. România TV, lider de audienţă

Nunta lui George Simion i-a ținut pe românii care nu au reușit să ajungă pe câmpul de la Măciuca în fața televizoarelor. România TV, postul care a transmis evenimentul, a înregistrat cote maxime de audiență.
28.08.2022 | 13:58
Cati romani sau uitat la nunta lui George Simion Romania TV lider de audienta
Românii au urmărit în număr mare nunta lui George Simion. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion a fost subiectul zilei de sâmbătă, 27 august 2022. Zeci de mii de oameni au fost prezenți pe câmpul de la Măciuca, iar cei care nu au reușit să ajungă, au urmărit totul din fața televizoarelor, ceea ce a făcut ca România TV, postul care a transmis evenimentul să fie lider de audiență.

Românii s-au uitat în număr mare la nunta lui George Simion. România TV a înregistrat cote maxime de audiență

George Simion, liderul AUR s-a căsătorit sâmbătă, 27 august 2022, cu Ilinca, aleasa inimii sale. Nunta nu a fost deloc una simplă, ci poate asociată cu un adevărat festival. Zeci de mii de oameni au fost prezenți pe câmpul de la Măciuca, acolo unde s-a desfășurat evenimentul. 

ADVERTISEMENT

Totuși, cei care nu au putut ajunge, și-au petrecut ziua în fața televizoarelor. România TV a transmis imagini de la eveniment, iar românii au urmărit cu atenție tot ce s-a întâmplat.

La nivelul întregii țări, postul de televiziune a fost urmărit de nu mai puțin de 390.000 de persoane pe minut, depășind Pro TV cu doar o mie de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Totuși, este important și segmentul de vârstă, căci mulți dintre aceștia, mai exact 40%, adică 150.000 au avut peste 70 de ani.

Totodată, alți 130.00 de telespectatori fac parte din categoria 55-69 de ani. Prin comparație, publicul tânăr și-a îndreptat atenția către Pro TV și Antena 1, scrie paginademedia.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce nu s-a văzut la nunta lui George Simion

Totuși, la televizor nu s-a văzut totul. Căci la nunta lui George Simion s-au întâmplat mult mai multe lucruri pe care, însă, FANATIK le-a aflat.

Astfel, se pare că mulți dintre simpatizanții liderului AUR au avut câteva nemulțumiri pe care nu s-au ferit să le exprime. Unii s-au plâns de faptul că George Simion nu le-a acordat suficientă atenție sau că nu au fost corturile suficient de încăpătoare.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, atunci când petrecerea s-a încheiat, nuntașii au plecat acasă și cu câteva…amintiri, de la mâncare și până la baxuri de apă și alcool.

ADVERTISEMENT