Sport

Câți spectatori a adus pe stadioane prima etapă a noului an din SuperLiga. FCSB, lider și la Sibiu

SuperLiga a revenit, astfel, spectatorii s-au reîntors pe stadioanele din România. Partida de la Sibiu a FCSB-ului a adunat cei mai mulți oameni în tribună.
26.01.2023 | 12:45
Cati spectatori a adus pe stadioane prima etapa a noului an din SuperLiga FCSB lider si la Sibiu
Câți spectatori a adus în tribună prima etapă a noului an din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Etapa 22 din SuperLiga a fost prima din noul an pentru echipele din România. Victoria FCSB-ului de pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0 a avut cea mai mare asistență în prima rundă.

Meciul FCSB – Hermannstadt 1-0 a avut cei mai mulți spectatori pe stadion în prima etapă a noului an din SuperLiga

FCSB a revenit pe podium după victoria, scor 1-0 pe terenul celor de la Hermannstadt. Billel Omrani a înscris în minutul 75 singurul gol al partidei, iar Gigi Becali a anunțat că atacantul francez va juca titular în derby-ul cu Farul de pe Arena Națională, duminică, 29 ianuarie, ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Deși a pierdut, Hermannstadt s-a putut bucura de o arenă arhiplină. Partida formației lui Marius Măldărășanu împotriva FCSB-ului a adus în tribună 10,610 de spectatori, cu mai mult de 1,500 de spectatori, câți au fost în Giulești la meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-0, care ocupă locul doi în top.

Ultimul loc pe podium îl ocupă meciul care a deschis etapa a 22-a din SuperLiga. ”U” Cluj – Voluntari, scor 2-1, a fost urmărit din tribună de 4,119 spectatori. Un număr aflat la o distanță considerabilă de primele două poziții.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Farul Constanța – CFR Cluj, pe locul patru. Chindia – FC Argeș a atras cel mai puțin

Farul Constanța – CFR Cluj, scor 0-3, meciul care a închis etapa 22 din SuperLiga, a adus pe stadion 3.923 de spectatori. La capătul meciului, formația lui Dan Petrescu a detronat-o pe Farul și a urcat pe poziția de lider, cu 47 de puncte, cu două mai mult față de Farul și cu șase față de FCSB și Rapid.

La polul opus se află partida Chindia – FC Argeș, încheiat 1-1. Meciul a avut loc în afara orașului Târgoviște, la Ploiești, pe Stadionul „Ilie Oană”, partida fiind urmărită de pe stadion de doar 450 de persoane.

ADVERTISEMENT

Numărul de spectatori la meciurile din etapa 22 din SuperLiga:

  •  ”U” Cluj – Voluntari – 4.119 de spectatori – Cluj Arena
  • Rapid – Sepsi – 9.100 de spectatori – Superbet Arena – Giulești
  • CS Mioveni – Petrolul Ploiești – 2.600 de spectatori – Stadionul Orășenesc Mioveni
  • FC Botoșani – Universitatea Craiova – 970 de spectatori – Stadionul Municipal Botoșani
  • FC U Craiova 1948 – UTA Arad – 3,480 de spectatori – Stadion Ion Oblemenco
  • FC Hermannstadt – FCSB – 10.610 de spectatori- Stadionul Municipal Sibiu
  • Chindia Târgoviște – FC Argeș – 450 de spectatori – Stadionul „Ilie Oană” Ploiești
  • Farul Constanța – CFR Cluj – 3.923 de spectatori – Stadionul „Central” AGH Ovidiu

În etapa cu numărul 23 din SuperLiga, FCSB va primi vizita celor de la Farul Constanța pe Arena Națională. Totuși, altul este meciul care va stabili recordul de asistență în acest sezon din SuperLiga anunță Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid, în play-off-ul SuperLigii, va aduce în tribună peste 40.000 de spectatori

FCSB și Rapid sunt aproape de calificarea în play-off, cele două echipe fiind la o distanță de 11 puncte de primul loc care duce în play-out ocupat actualmente de Petrolul Ploiești. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, mărturisea la finalul anului trecut că derby-ul FCSB – Rapid din play-off va aduce în tribună peste 40.000 de spectatori.

„Am încredere că vom juca împotriva Rapidului în play-off. Suntem bine poziţionaţi, şi noi, şi ei. Cred că o să fie peste 35, 40.000 de spectatori în tribune.

Depinde şi de vreme, sunt mulţi factori care concură la asta, dar cred că ne ducem peste 40.000”, a spus oficialul roș-albaștrilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la meciul FCSB – Farul Constanța!

ADVERTISEMENT