Fotbal intern

Câţi suporteri au fost prezenţi la Dinamo – Sepsi! “Câinii” lui Claudiu Niculescu, părăsiţi de fani

28.09.2018 | 22:26
Cati suporteri au fost prezenti la Dinamo  Sepsi Cainii lui Claudiu Niculescu parasiti de fani

FC Dinamo Bucureşti a primit vizita echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano, iar suporterii nu s-au înghesuit la casele de bilete pentru a vedea primul meci al lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a “câinilor” din sezonul 2018 – 2019.

Fanii echipei din “Ştefan cel Mare” i-au părăsit pe “câinii” lui Claudiu Niculescu la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Aproximativ 1.200 de suporteri au mers la stadion pentru a-i încuraja pe jucătorii echipei finanţate de Ionuţ Negoiţă.

Dinamo – Sepsi, meci cu 1.200 de suporteri prezenţi pe stadion

Se pare că o parte din fanii lui FC Dinamo Bucureşti au renunţat să susţină echipa la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 10-a a Ligii 1 Betano, după ce Florin Bratu a fost demis de oficialii din “Ştefan cel Mare”. Asta nu e tot! Înlăturarea lui Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai emblematici oameni din lotul “câinilor”, a contat pentru suporterii din “Groapă”, dar şi scandalul dintre Florin Bratu şi Dan Nistor, căpitanul lui FC Dinamo Bcureşti.

Scandalul Bratu – Dan Nistor a contat

Înainte ca Florin Bratu să fie demis de la FC Dinamo Bucureşti, Dan Nistor a vorbit într-un interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO despre conflictul cu fostul atacant al “câinilor”. Astfel, actualul căpitan din “Ştefan cel Mare” le-a transmis oficialilor lui FC Dinamo Bucureşti că nu va mai rămâne la echipă dacă Florin Bratu nu o să fie înlăturat.

Imediat după ce Florin Bratu a fost demis, Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu FC Dinamo Bucureşti, deşi acesta a fost dorit cu insistenţă de Gigi Becali în perioada de mercato din vară. Căpitanul “câinilor” şi-a prelungit contractul pentru o perioadă de trei sezoane cu gruparea din “Ştefan cel Mare”. Mijlocaşul central va încasa un salariu lunar în valoare de 15.000 de euro în următorii trei ani.