Life

Catinca Roman, diagnosticată cu Covid-19: ”Nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată”

Catinca Roman a fost diagnosticată cu Covid-19, deși s-a vaccinat în urmă cu șase luni. Sora Oanei Roman a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate.
08.10.2021 | 17:11
Catinca Roman diagnosticata cu Covid19 Nici nu imi imaginez ce ar fi fost daca nu eram vaccinata
Catinca Roman a fost diagnosticată cu Covid-19. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca Roman trece prin momente dificile acum, după ce a fost infectată cu Covid-19, în ciuda faptului că s-a vaccinat cu schema completă în urmă cu șase luni. Sora Oanei Roman urma să-și facă a treia doză de vaccin, însă nu a mai apucat din cauza îmbolnăvirii.

În exclusivitate pentru FANATIK, Catinca Roman a dezvăluit că, îmbolnăvită cu Covid-19, a trecut prin clipe destul de dificile. A făcut o formă moderată a bolii, însă este liniștită că nu i-a îmbolnăvit pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Catinca Roman are Covid-19. Cum se simte sora Oanei Roman

Catinca Roman a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu Covid-19, având o formă moderată a bolii, cu toate că a fost vaccinată acum șase luni. Sora Oanei Roman a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru FANATIK, despre starea ei de sănătate.

„Acum mă simt ceva mai bine, dar nu mi-a fost ușor. Nu am avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, dar am resimțit boala ca fiind o formă moderată”, a dezvăluit Catinca Roman, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Catinca Roman a mai spus că se simte mai bine acum, dar încă nu s-a recuperat complet. Din fericire, nu a avut nevoie de spitalizare sau de oxigen, așa că a rămas în izolare.

Singura alinare a Catincăi Roman este aceea că nu i-a îmbolnăvit și pe cei din jur.

„Nu sunt încă complet recuperată. Dar, din fericire, nu i-am îmbolnăvit pe cei din jur, fiica mea este bine, sunt toți bine”, ne-a mai spus Catinca Roman.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Catinca Roman recunoaște că, probabil, salvarea ei a fost că a fost vaccinată cu schema completă acum câteva luni. Sora Oanei Roman este convinsă că, dacă nu s-ar fi imunizat, simptomele ar fi fost mult mai neplăcute.

Catinca Roman urma să se vaccineze cu doza a treia (booster) de vaccin, dar nu a mai apucat să facă acest lucru din cauza îmbolnăvirii.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt vaccinată. Mai aveam o săptămână și îmi făceam și doza booster, dar nu am mai apucat pentru că m-am îmbolnăvit. Dar nici nu îmi imaginez ce ar fi fost dacă nu eram vaccinată.

Dacă eu am avut formă moderată și m-am simțit cum m-am simțit, nici nu vreau să mă gândesc ce e la cei cu forme severe”, a mai spus, pentru FANATIK, Catinca Roman.

Catinca Roman e și acum izolată

Chiar dacă perioada cea mai dificilă a bolii a trecut, Catinca Roman mai are de stat în izolare o perioadă. Sora Oanei Roman vrea să fie sigură că nu îi va îmbolnăvi pe cei apropiați.

Din fericire însă, ea a fost ajutată de amicii ei în perioada în care a suferit din cauza Covid-19, astfel că a reușit să treacă peste momentele dificile în care abia se putea ridica din pat din cauza stării generale de rău pe care a resimțit-o din cauza îmbolnăvirii.

Și sora Catincăi Roman, Oana Roman, a fost vaccinată anti-Covid, în urmă cu câteva luni. Vedeta a postat atunci, pe rețelele sociale, o fotografie după momentul imunizării cu serul produs de Pfizer.

Fiica lui Petre Roman a așteptat foarte mult momentul vaccinării, mai ales că multe persoane din jurul ei s-au îmbolnăvit până la acel moment.

„Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. Cum mă durea capul mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară.

Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, spunea Oana Roman în luna mai, pe rețelele sociale.

Drama cumplită a Catincăi Roman. A fost victima violenței domestice

În cadrul unei emisiuni, Catinca Roman a vorbit despre drama pe care a ținut-o ascunsă mulți ani. Creatoarea de modă făcut dezvăluiri despre obstacolele pe care le-a întâlnit de-a lungul carierei, dar și despre violența domestică la care a fost supusă.

Sora vitregă a Oanei Roman este și acum rușinată de faptul că a ales să pretindă că s-a lovit acasă decât să depună plângere la Poliție.

„Am trecut prin violență domestică dacă asta era întrebarea, prin abuz psihologic mai mult. Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine.

Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile că m-am lovit în baie în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție”, a dezvăluit Catinca Roman în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

ADVERTISEMENT
Tags: