Life

Catinca Roman, noi detalii despre cum se simte Mioara Roman: „A avut un tratament greșit care i-a agravat starea”

Catinca este ca un înger păzitor pentru mama ei, Mioara Roman, de care are grijă în orice moment. Sensibilizată de dramele văzute în pandemie, fashionista a pornit niște campanii umanitare emoționante.
26.11.2021 | 13:35
Catinca Roman noi detalii despre cum se simte Mioara Roman A avut un tratament gresit care ia agravat starea
Catinca Roman, detalii despre cum se simte Mioara Roman
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Creatoarea de modă este mulțumită de evoluția stării mamei sale și de felul în care este îngrijită la centrul unde se află de câteva luni.

Catinca a mărturisit pentru FANATIK că o parte din problemele de sănătate ale mamei sale au fost provocate de un tratament greșit pe care îl primise.

ADVERTISEMENT

Catinca a reușit să redreseze situația la timp și a căutat ajutor la medici care au repus-o pe picioare, iar acum mama ei este mult mai bine.

Catinca Roman, despre starea mamei sale, Mioara Roman: „Este bine acum”

Fiica Mioarei Roman a vorbit și despre acțiunile umanitare pe care le-a început recent, fiind extrem de sensibilizată de poveștile oamenilor care au avut de suferit odată cu declanșarea pandemiei.

ADVERTISEMENT

Catinca își dorește să ajute cât mai mulți oameni și face eforturi personale, implicându-se în acțiuni alături de alte ONG-uri și oameni cu suflet mare.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”, a declarat Catinca, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă sunt permise vizitele la centrul unde este internată Mioara, Catinca a spus că da și că merge de fiecare dată când poate să o vadă pe mama ei. „Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție”, a completat Catinca.

Afecțiunea de care suferă Mioara Roman, Parkinson, presupune o mare atenție din partea celor care o îngrijesc și tocmai de aceea fiicele acesteia au dorit să o știe într-un loc bun, la un centru de îngrijire unde nu îi lipsește nimic.

ADVERTISEMENT

Fiica Mioarei Roman, alături de oamenii nevoiași. Va găti de Crăciun pentru cei năpăstuiți de soartă

Catinca ne-a vorbit și despre proiectele sale de suflet, cele mai multe în zona socială. Vedeta se implică în ajutorarea oamenilor nevoiași și se va implica în viitor și în promovarea egalității de gen.

„M-am apucat de câteva luni de astfel de acțiuni. Din cauza pandemiei, a restricțiilor, oamenii au avut mult de suferit, iar unii nu mai aveau nicio speranță la mai bine.

Oferim consiliere psihologică, avem și zona de advocacy. Există și un magazin social pentru cei care nu își permit lucruri de bază. M-am gândit să ajutăm oameni care sunt în situații-limită. Acum vom strânge bani pentru a face pachețele de Crăciun. Vrem să oferim alimente de bază celor care nu se pot bucura de lucruri elementare.

Chiar personal voi găti de Crăciun, pentru că vreau să facem un prânz comunitar. Să aducem puțină lumină și bucurie în sufletele celor uitați de soartă”, a declarat Catinca Roman pentru FANATIK.

Catinca Roman se ocupă personal, alături de prieteni și oameni sufletești, de Centrul Comunitar Intersect, împreună cu fundația EasyEco.

ADVERTISEMENT
Tags: