Life

Catinca Roman, reacție după ce Oana Roman a dezvăluit că nu a vizitat-o de luni bune pe mama lor: “Am fost foarte afectată”

Catinca Roman a reacționat după ce Oana Roman a spus, în mediul online, că nu a vizitat-o de mult timp pe mama lor la centrul la care e internată.
02.02.2023 | 23:52
Catinca Roman reactie dupa ce Oana Roman a dezvaluit ca nu a vizitato de luni bune pe mama lor Am fost foarte afectata
Catinca Roman, reacție după acuzațiile Oanei Roman. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a reacționat după ce Oana Roman a dezvăluit, pe rețelele sociale, că nu a mai vizitat-o pe mama lor de luni bune. Aceasta nu ar fi mers la Mioara Roman de mai bine de jumătate de an.

Ce a spus Catinca Roman după ce Oana Roman a dezvăluit că nu a mers de mult timp la mama lor

După ce Oana Roman a postat pe Instastory câteva lucruri despre sora ei, Catinca a reacționat. Deși părea că relația dintre cele două este una bună, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

Tensiunile au început după ce Catinca a refuzat să o viziteze pe mama ei și a Oanei Roman, internată de ceva timp într-un centru pentru vârstnici.

Aceasta nu ar mai fi mers la Mioara Roman de mai bine de jumătate de an, lucru care a deranjat-o foarte tare pe Oana Roman. Vedeta le-a spus și fanilor care este situația.

ADVERTISEMENT

După cele spuse de fiica lui Petre Roman, Catinca a reacționat și a vorbit despre acest subiect. Aceasta spune că nu a vizitat-o pe mama ei din cauza unor probleme personale. Acum este pregătită să meargă la ea și se va programa în curând.

“Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez.

În rest, e problema ei ce postează”, a declarat Catinca Roman pentru spynews.ro.

Postarea Oanei Roman despre sora ei

Fiica lui Petre Roman a decis să le povestească internauților cum stau lucrurile cu sora ei. Vedeta era conștientă că declarațiile ei ar putea crea tensiuni, însă nu a interesat-o acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Nu este deloc o perioadă ușoară pentru Oana Roman. Vedeta a încheiat relația cu Marius Elisei, la aproape doi ani de când s-au împăcat.

ADVERTISEMENT
Tags: