Life

Catinca Roman sare în apărarea Cristinei Șișcanu și îl acuză pe Cătălin Botezatu. Ce a spus despre juratul Bravo, ai stil

15.01.2021 | 22:54
Catinca Roman sare in apararea Cristinei Siscanu si il acuza pe Catalin Botezatu Ce a spus despre juratul Bravo ai stil
ADVERTISEMENT

Catinca Roman sare în apărarea Cristinei Șișcanu legat de scandalul monstru de la „Bravo, ai stil! Celebrities” care a avut-o în prim plan pe Andreea Tonciu. Blondina susține că juratul Cătălin Botezatu a fost de partea fostei asistente TV tot timpul show-ului. 

Acuzațiile nu se opresc aici, vedeta mărturisind că a auzit din surse sigure că designerul a primit bani de la nașa brunetei, nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan. Sora Oanei Roman este de părere că Andreea Tonciu a fost favorizată de juriul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și a venit cu o replică dură chiar în show-ul moderat de Ilinca Vandici. Creatorul de modă a declarat răspicat că nu poate fi cumpărat, însă asta nu a împiedicat-o pe Catinca Roman să aducă acest subiect în discuție și mai departe.

Catinca Roman, acuzații dure la adresa lui Cătălin Botezatu. E de partea Cristinei Șișcanu de la Bravo, ai stil

„Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu. Singurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu nu este singurul arătat cu degetul de blondină, care a declarat că singurul dintre cei 3 jurați calificat pentru show-ul de stil și modă de la Kanal D este Maurice Munteanu. Vedeta a fost deranjată de Raluca Bădulescu pentru că o aducea mereu în discuțiile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Catinca Roman este convinsă că cei doi jurați au avut ceva împotriva fiicei sale, Calina, care a fost acuzată adesea că are obiectele vestimentare făcute de celebra sa mamă. Blondina spune că întregul show a fost despre controverse și scandaluri.

ADVERTISEMENT

„Calina a fost nedreptățită din cauza mea! I se tot puneau întrebări dacă îi fac eu hainele. Eu nu am ajutat-o niciodată, erau pur și simplu ideile ei de a se îmbrăca, doar că îmi cerea părerea, normal. Ea e o fire independentă, așa am crescut-o. 

Atmosfera era apăsătoare acolo, era cu mult stres, dar nu unul constructiv. Tot ce se făcea era să le ațâțe una contra celeilalte. Important era care era cea mai tare în gură. E bine totuși că a câștigat cine trebuia, publicul nu e prost!

ADVERTISEMENT

Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic”, a completat Catinca Roman.

ADVERTISEMENT