Life

Catinca, sora Oanei Roman, rupe tăcerea și îl atacă dur pe Marius Elisei. Motivul real al despărțirii

14.01.2021 | 10:43
Catinca sora Oanei Roman rupe tacerea si il ataca dur pe Marius Elisei Motivul real al despartirii
Catinca a vorbit despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sora Oanei Roman a rupt tăcerea despre despărțirea vedetei de Marius Elisei și a făcut câteva declarații care nu îl pun pe bărbat tocmai în cea mai bună lumină.

Catinca Roman susține că separarea de Marius ar putea fi cel mai bun lucru care i s-a întâmplat surorii sale, asta pentru că acesta o trăgea în jos, mai ales în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Sora fostei prezentatoare de televiziune spune că această despărțire a venit pentru Oana ca o gură de oxigen și că de când este singură parcă a înflorit, iar profesional îi merge mai bine decât când era cu Marius.

Sora Oanei Roman, despre despărțirea vedetei de Marius Elisei: „Nu se mai împacă”

Cei doi s-au despărțit, după cum știe toată lumea, anul trecut, chiar înainte de Crăciun, Marius lăsând-o pe Oana și fără afacerea famliei, magazinul online de haine la care au tras împreună.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman pentru ziarul Click!.

Nu este prima despărțire de Marius Elisei. Cei doi au mai stat separat existând zvonuri că Marius ar fi înșelat-o în trecut pe Oana. La un moment dat a apărut în spațiul public un transsexual care a spus că ar fi întreținut relații intime cu acesta, însă scandalul s-a stins după câteva săptămâni de la acele dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Oana Roman va apărea într-o emisiune la Antena Stars alături de fetița ei

Problemele se țin lanț de Oana Roman în ultima perioadă. Vedeta a trecut cu bine de despărțirea de Marius, însă acum este îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, cu care a fost recent la niște investigații medicale.

În tot răul există și un bine, însă. Fosta realizatoare tv a primit o ofertă pe care nu a refuzat-o de a apărea într-un reality-show alături de alte două vedete cunoscute și prietene ale acesteia.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre proiectul „Pitici de mămici, cu lipici” pentru care Oana a început deja filmările alături de fetița ei. În emisiunea de la Antena Stars mai participă și Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu cu copiii lor.

 

ADVERTISEMENT