News

Catrinel Menghia trece prin dureri cumplite! Ce a păţit superba românca!

Catrinel Menghia, cunoscută publicului internaţional drept Catrinel Marlon, a fost săptămâna trecută într-o vacanţă la ski, unde a avut parte de un incident neplăcut....
04.04.2016 | 19:12

Catrinel Menghia, cunoscută publicului internaţional drept Catrinel Marlon, a fost săptămâna trecută într-o vacanţă la ski, unde a avut parte de un incident neplăcut.

Superba actriţă a suferit un accident pe pârtie, în urma căruia s-a rănit destul de rău. Aceasta a anunţat pe pagina de socializare Facebook că şi-a rupt ligamentele încrucişate şi meniscul de la un picior, fapt pentru care aceasta va fi nevoită să stea două săptămâni imobilizată în casă, având dureri destul de mari, după cum le-a mărturisit fanilor de pe reţeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime.

De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani şi Lise Charmel. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

ADVERTISEMENT

Catrinel Menghia a apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.De asemenea, fotomodelul a fost imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Din această postură, Catrinel Menghia a apărut, în 2012, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de actorul american Charlie Sheen.

În afară de cariera de fotomodel, Catrinel Menghia a avut roluri consistente în mai multe filme, atât lungmetraje, cât şi seriale. În 2011, a debutat în scurtmetrajul „La promessa”, apoi a primit un rol în lungmetrajul „Tutti i rumori del mare”, ambele semnate de Federico Brugia.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a avut rolul principal în filmul „Città Ideale” de Luigi Lo Cascio, prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia în 2012. Totodată, Catrinel Menghia a jucat în două episoade din serialul „CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, care au fost difuzate în 2013 pe reţeaua de televiziune americană CBS. În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume.

Sursă: www.libertatea.ro