Mîna dreaptă a lui Şumudică A PĂRĂSIT Astra! Care a fost MOTIVUL

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
28/07/2016, 17:25
Mîna dreaptă a lui Şumudică A PĂRĂSIT Astra! Care a fost MOTIVUL GALERIE FOTO

Marius Şumudică a pierdut un om important în această vară. Bogdan Andone, fostul secund al lui Şumi la Astra, a decis să meargă pe cont propriu, iar după despărţirea de campioana României a ales să stea pe banca tehnică a formaţiei Olimpia Satu Mare.

Pe lîngă faptul că a fost antrenorul secund al lui Marius Şumudică, Bogdan Andone este şi cumnatul tehnicianului Astrei.

Catrinel Raţ, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Olimpia Satu Mare, a declarat că echipa are un nou antrenor. Totodată, acesta a vorbit şi despre problemele financiare pe care le are formaţia.

“Începînd de sîmbătă, antrenor la Olimpia este Bogdan Andone. Din păcate, situaţia financiară… Nu vreau să arunc vina pe cei care au fost, probabil din lipsa de experienţă s-a ajuns la asemenea cheltuieli.

Bugetul Olimpiei este anual de 2,5 milioane. Se ajunge undeva la 3 milioane din drepturi TV, bilete, sponsori. Mi se pare imposibil să nu poţi să-ţi desfăşori activitatea cu 3 milioane şi să ajungi la asemenea datorii. Au fost nişte salarii foarte mari date unor jucători, că nu pot să le spun fotbalişti. Noi n-avem fotbalişti deocamdată.

Deocamdată trebuie să vedem ce facem cu datoriile. Am solicitat la CL să facă o rectificare de buget şi să ne ajute cu un milion de lei pentru a ne plăti din datorii. Adrian Markus mi-a spus că vrea 100.000 de lei în urmatorul sezon. Mi-a spus că el are valoare, că a dat nouă goluri, dar le-a dat cu desculţii, în play-out. Dacă le dădea înainte, poate eram în play-off. El era unul dintre jucătorii problemă. Cu Adi Sălăgeanu am avut o discuţie, eu credeam că va fi locomotiva echipei, dar el a plecat în Germania şi poate va semna cu o echipă de acolo, de prin liga a cincea”, a spus Catrinel Raţ pentru Sport Total FM.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×