Caută un doctor ca să-l plătească cu 400.000 de dolari pe an şi NU GĂSESC! Uite unde ar trebui să lucreze viitorul milionar

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/02/2016, 16:08
Caută un doctor ca să-l plătească cu 400.000 de dolari pe an şi NU GĂSESC! Uite unde ar trebui să lucreze viitorul milionar

Locuitorii din Tokoroa, un oras din regiunea Waikato, din nordul Noii Zeelande, nu reusesc sa aduca in comunitatea lor un doctor tanar, care sa lucreze pe un salariu pentru care alti oameni ar face multe sacrificii: 400.000 de dolari.

Dr. Alan Kenny, coproprietarul clinicii din localitate, incearca de mai multe luni sa ocupe un post de medic de familie, dar nu a primit nici macar un singur CV, desi ofera un salariu urias si multe beneficii: nu vor fi ture de wekend sau de noapte si cel care va accepta sa lucreze acolo va primi jumatate din clinica.

Dr. Alan Kenny, in varsta de 61 de ani, este nevoit sa se ocupe singur de cei 6000 de pacienti din oras. Nu exista nimeni care sa ii tina locul si nu isi poate lua vacante sau zile libere.

El spune ca lipsa de interes se datoreaza faptului ca doctorii tineri nu vor sa lucreze intr-un orasel atat de mic, pentru a e perceput ca un capat in cariera.

“Le ofer un venit incredibil de mare. E incredibil. Cabinetul meu e foarte cautat si le ofer de un salariu dublu decat ar lua in alta parte”, a spus barbatul. – See more at:

Sursă: www.kanald.ro

Închide ×