ADVERTISEMENT
News

Cauza morții actorului Chadwick Boseman, starul din Black Panther

Autor: Alexa Serdan | 29.08.2020 | 11:53
Cauza morții actorului Chadwick Boseman, starul din Black Panther
Cauza morții actorului Chadwick Boseman, starul din Black Panther. Sursa foto: Instagram.com

Chadwick Boseman, renumitul actor american cunoscut pentru rolul jucat în filmul „Black Panther” produs de Marvel Universe, a încetat din viață la vârsta de 43 de ani din cauza unei boli necruțătoare cu care se confrunta de câțiva ani. Tristul anunț a fost făcut chiar de familie pe contul de Twitter. 

ADVERTISEMENT

Concret, starul american fusese diagnosticat în anul 2016 cu cancer de colon în stadiul 3. Din păcate, cancerul s-a extins în organism și a ajuns până la stadiul 4, medicii nemaiputând face nimic pentru el. Cu toate acestea, actorul a fost un adevărat luptător.

Celebrul actor de la Hollywood nu a dorit să vorbească despre boala cumplită care l-a măcinat în toți aceștia ani și a continuat să joace mai departe în filme. Așa se face că, Chadwick Boseman a putut fi văzut recent într-o producție lansată chiar vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Care este cauza morții actorului american, Chadwick Boseman

Este vorba de filmul „Da 5 Bloods”, regizat de Spike Lee care a fost lansat pe platforma de streaming Netflix. De asemenea, actorul tocmai încheiase filmările pentru o altă producție importantă, mai exact pentru drama „Ma Rainey’s Black Bottom”, bazată pe piesa de teatru scrisă de August Wilson care a fost premiată cu Pulitzer.

„Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și v-a adus multe dintre filmele pe care le-ați iubit atât de mult.

ADVERTISEMENT

De la Marshall la Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie.

A fost o adevărată onoare pentru cariera sa să-i dea viață super-eroului, rege T’Challa”, se arată în mesajul postat pe contul de Twitter de familia regretatului star american.

ADVERTISEMENT

Starul din „Black Panther” a murit acasă, înconjurat de persoanele dragi din viața sa, soția și familia. Rudele acestuia și-au exprimat recunoștința pentru mesajele de dragoste și rugăciunile închinate în memoria celui care a fost Chadwick Boseman.

Totodată, familia actorului american a cerut „să le fie respectate în continuare intimitatea în acest moment dificil”. Momentan nu se știe când va fi condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!