News

Cauza morții actorului Chadwick Boseman, starul din Black Panther

29.08.2020 | 11:53
Cauza mortii actorului Chadwick Boseman starul din Black Panther
Cauza morții actorului Chadwick Boseman, starul din Black Panther. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Chadwick Boseman, renumitul actor american cunoscut pentru rolul jucat în filmul „Black Panther” produs de Marvel Universe, a încetat din viață la vârsta de 43 de ani din cauza unei boli necruțătoare cu care se confrunta de câțiva ani. Tristul anunț a fost făcut chiar de familie pe contul de Twitter. 

Concret, starul american fusese diagnosticat în anul 2016 cu cancer de colon în stadiul 3. Din păcate, cancerul s-a extins în organism și a ajuns până la stadiul 4, medicii nemaiputând face nimic pentru el. Cu toate acestea, actorul a fost un adevărat luptător.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor de la Hollywood nu a dorit să vorbească despre boala cumplită care l-a măcinat în toți aceștia ani și a continuat să joace mai departe în filme. Așa se face că, Chadwick Boseman a putut fi văzut recent într-o producție lansată chiar vara aceasta.

Care este cauza morții actorului american, Chadwick Boseman

Este vorba de filmul „Da 5 Bloods”, regizat de Spike Lee care a fost lansat pe platforma de streaming Netflix. De asemenea, actorul tocmai încheiase filmările pentru o altă producție importantă, mai exact pentru drama „Ma Rainey’s Black Bottom”, bazată pe piesa de teatru scrisă de August Wilson care a fost premiată cu Pulitzer.

ADVERTISEMENT

„Un adevărat luptător, Chadwick a perseverat prin toate acestea și v-a adus multe dintre filmele pe care le-ați iubit atât de mult.

De la Marshall la Da 5 Bloods, August Wilson’s Ma Rainey’s Black Bottom și multe altele, toate au fost filmate în timpul și între nenumărate intervenții chirurgicale și chimioterapie.

ADVERTISEMENT

A fost o adevărată onoare pentru cariera sa să-i dea viață super-eroului, rege T’Challa”, se arată în mesajul postat pe contul de Twitter de familia regretatului star american.

Starul din „Black Panther” a murit acasă, înconjurat de persoanele dragi din viața sa, soția și familia. Rudele acestuia și-au exprimat recunoștința pentru mesajele de dragoste și rugăciunile închinate în memoria celui care a fost Chadwick Boseman.

ADVERTISEMENT

Totodată, familia actorului american a cerut „să le fie respectate în continuare intimitatea în acest moment dificil”. Momentan nu se știe când va fi condus pe ultimul drum.

 

ADVERTISEMENT