Life

Cauza oficială a morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces. Exclusiv

De ce a murit Alexandru Arșinel? Am aflat cauza oficială trecută în certificatul de deces, document eliberat de Spitalul Universitar, instituție în care și-a petrecut ultimele zile
30.09.2022 | 17:33
Cauza oficiala a mortii lui Alexandru Arsinel Ce scrie in certificatul de deces Exclusiv
Sicriul cu trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul Constantin Tănase. Sursă foto: Libertatea.ro,Facebook Teatrul de Revista
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a încetat din viață, joi, 29 septembrie, după două săptămâni petrecute în Spitalul Universitar de Urgență București, instituție în care a ajuns pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. FANATIK a aflat cauza oficială a morții actorului.

De ce a murit Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces înmânat familiei

Actorul avea 83 de ani și ultimele luni din viață au fost destul de chinuitoare. Cu un istoric medical încărcat cu diferite afecțiuni, Alexandru Arșinel a urcat pe scenă până anul trecut, în decembrie, când a fost omagiat de Teatrul Constantin Tănase, în cadrul galelor Savoy.

ADVERTISEMENT

De atunci, însă, starea lui de sănătate s-a degradat încontinuu și, în vara acestui an, a ajuns într-un cămin de bătrâni în care ar fi trebuit să beneficieze de îngrijire și suport.

După doar câteva luni, actorul a fost transportat în stare delicată la spital, acolo unde medicii nu au mai putut face ceva pentru a-l salva. Slăbit, Alexandru Arșinel nu se mai putea deplasa, iar starea lui s-a agravat. A fost diagnosticat cu pneumonie și, din cauza problemelor cardiace de care suferea, medicii l-au transferat în Secția de Terapie Intensivă, acolo unde a fost intubat și ventilat. Corpul lui a cedat, însă, și joi, 29 septembrie, a fost constat decesul actorului.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a fost resuscitat minute în șir

Familia a ridicat trupul neînsuflețit de la morgă, a primit certificatul de deces și, conform informațiilor obținute de FANATIK, cauza oficială a morții lui Alexandru Arșinel este insuficiența cardiacă și respiratorie care a condus la un stop cardio-respirator.

Potrivit surselor FANATIK, actorul a fost resuscitat zeci de minute, dar nu a răspuns manevrelor făcute de medici.

ADVERTISEMENT

Actorul, vizitat de soție și de preot

De altfel, surse din interiorul familiei ne-au mărturisit că, înainte să fie intubat, actorul a fost vizitat de soția sa, Marilena, alături de care a avut o căsnicie de 56 de ani. Și un preot ar fi fost adus la căpătâiul lui Alexandru Arșinel, cu doar câteva zile înainte de deces.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, în Cimitirul Bellu

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus în Foeierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, acolo unde va rămâne până sâmbătă, la prânz, când va fi dus la capela Cimitirului Bellu. Cei care l-au cunoscut și vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face până duminică, la ora 12.00, când actorul Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum, îmbrăcat așa cum și-a dorit, purtând costumul, pălăria și bunonii favoriți.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de Fanatik.ro, cei doi băieți s-au asigurat că ultimele dorințe ale tatălui au fost respectate, iar Alexandru Arșinel va fi înmormântat purtând costumul, pălăria și butonii favoriți.

Citește și:

Ce legătură a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arșinel: “A fost o poveste foarte frumoasă”

Ce făcea Alexandru Arșinel cu cartelele cu care se stătea la coadă pe vremea lui Ceaușescu. Amintirile Cristinei Deleanu

Ultima apariție publică a lui Alexandru Arșinel. Cum arăta actorul în urmă cu puțin timp

Scandalul care l-a supărat rău pe Alexandru Arșinel. Actorul a fost devastat de acuzații: „Nu vreau să-mi mai aduc aminte. A fost oribil”

 

ADVERTISEMENT