Nicio categorie

Cavani ratează sfertul de finală Uruguay – Franţa la Campionatul Mondial 2018?

Autor: Sorin Dumitrescu | 01.07.2018 | 18:33
Cavani ratează sfertul de finală Uruguay - Franța. S-a accidnentat la gambă

Cavani ratează sfertul de finală Uruguay – Franţa la Campionatul Mondial 2018? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor suporterilor naţionalei celeste înaintea dificilei partide din cadrul sferturilor de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Toată lumea speră, şi Cavani îşi doreşte enorm să fie prezent pe teren la întâlnirea, pentru prima dată ca adversar, cu colegul de club de la PSG, Kylian Mbappe.

Edinson Cavani a ieşit cu 17 minute înaintea finalului meciului din optimi Uruguay – Portugalia, la scorul de 2-1 pentru naţionala ţării sale, rezultat care avea să rămână consemnat până la final. Un rezultat care i se datorează în proporţie de 99 la sută, pentru că a marcat ambele goluri ale sud-americanilor. Numai că imensa bucurie pentru calificarea în sferturi este mult umbrită de situaţia stării de sănătate, care îi pune serios sub semnul întrebării prezenţa la meciului de vineri, de la Nijni Novgorod.

Cavani ratează sfertul de finală Uruguay – Franţa la Campionatul Mondial 2018? Ce spun medicii

Cavani speră, spune că din punctul lui de vedere va face tot ce îi stă în putinţă pentru a fi alături de colegii săi şi să aducă o nouă bucurie poporului uruguayan. Problema este că genul de accidentare suferit, la muşchii gemeni, adică la gambă, nu este ceva care se rezolvă în timp scurt. Ori pentru Cavani timpul nu este deloc un aliat, pentru că are numai cinci zile la dispoziţie pentru a se recupera.

Cavani ratează sfertul de finală Uruguay - Franța. Medicii i-au spus selecţionerului Tabarez că sunt puţine şanse de recuperare până la meciul de vineri
Cavani ratează sfertul de finală Uruguay – Franța. Medicii i-au spus selecţionerului Tabarez că sunt puţine şanse de recuperare

Medicii însă sunt mai puţin optimişti decât jucătorul. Selecţionerul Oscar Tabarez a fost informat asupra probabilităţii crescute ca golgeterul Cavani să nu poată fi refăcut şi i-au cerut ca la antrenamentele dîn această săptămână să încerce formula de joc fără El Matador. Ceea ce ar duce şi la schimbarea sistemului tactic, doar Luis Suarez rămânând vârf.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!