Cele mai citite

Foto. Caz incredibil în cantonamentul Angliei! Un fan a ajuns în camera de hotel a unui fotbalist

Naţionala Angliei este păzită cu stricteţe de forţele de ordine la hotelul unde sunt cazaţi elevii lui Southgate, dar un fan reuşit să pătrundă totuşi în camera unui fotbalist.
27.03.2018 | 12:20

Un fan al naţionalei Angliei a ajuns în camera de hotel al lui Jesse Lingard, starul de la Manchester United, după ce a fost confundat cu frizerul jucătorului. Suporterul englez a petrecut 10 minute alături de Lingard, perioadă în care a făcut şi câteva poze înainte ca adevăratul frizer al fotbalistului să apară în camera de hotel. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Fotbaliştii naţionalei Angliei se află în cantonament, într-un hotel în apropiere de Watford, înaintea partidei amicale cu Italia, programată pe Wembley. Din fericire pentru Lingard, intrusul nu a cauzat probleme, însă incidentul este unul jenant pentru o echipă de talia Angliei.

Oficialii Angliei au chemat poliţia

Poliţia locală şi-a făcut apariţia la hotelul Angliei pentru a investiga incidentul, dar nu a fost depistată vreo infracţiune cu privire la incidentul care a avut loc: “Am fost informaţi de incidentul care a avut loc şi după ce am stat de vorbă cu toate persoanele implicate am concluzionat că nu este vorba despre vreo infracţiune”, a fost mesajul transmis de poliţiştii prezenţi la hotel.

Sursă foto: The Sun

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri