Foto. Caz incredibil în cantonamentul Angliei! Un fan a ajuns în camera de hotel a unui fotbalist

Tibi Demeter   
in Galerie foto
27/03/2018, 12:20
Foto. Caz incredibil în cantonamentul Angliei! Un fan a ajuns în camera de hotel a unui fotbalist GALERIE FOTO

Un fan al naţionalei Angliei a ajuns în camera de hotel al lui Jesse Lingard, starul de la Manchester United, după ce a fost confundat cu frizerul jucătorului. Suporterul englez a petrecut 10 minute alături de Lingard, perioadă în care a făcut şi câteva poze înainte ca adevăratul frizer al fotbalistului să apară în camera de hotel. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Fotbaliştii naţionalei Angliei se află în cantonament, într-un hotel în apropiere de Watford, înaintea partidei amicale cu Italia, programată pe Wembley. Din fericire pentru Lingard, intrusul nu a cauzat probleme, însă incidentul este unul jenant pentru o echipă de talia Angliei.

Oficialii Angliei au chemat poliţia

Poliţia locală şi-a făcut apariţia la hotelul Angliei pentru a investiga incidentul, dar nu a fost depistată vreo infracţiune cu privire la incidentul care a avut loc: “Am fost informaţi de incidentul care a avut loc şi după ce am stat de vorbă cu toate persoanele implicate am concluzionat că nu este vorba despre vreo infracţiune”, a fost mesajul transmis de poliţiştii prezenţi la hotel.

Sursă foto: The Sun