O jucătoare din Top 100 a cerut 100.000 de Euro pentru a juca la Fed Cup

Tibi Demeter   
in Sporturi
07/02/2018, 22:36
O jucătoare din Top 100 a cerut 100.000 de Euro pentru a juca la Fed Cup

De-a lungul anilor, mai multe jucătoare din ierarhia WTA au refuzat să participe la partidele de Fed Cup din cauza programului încărcat sau a accidentărilor, însă o jucătoare aflată în Top 100 a surprins pe toată lumea în această săptămână după ce a cerut bani.

Kaia Kanepi, locul 66 WTA,  le-a cerut oficialilor din Estonia 100 de mii de euro pentru a accepta să evolueze la Fed Cup. Jucătoare nu doar că a fost reprezentată de oamenii din conducerea tenisului eston, dar a şi reuşit să iasă în evidenţă într-un mod negativ.

Kanepi a încercat să facă totul uitat printr-o scutire medicală

Jucătoare de tenis din Estonia a trimis rapid o scutire medicală spre oamenii din federaţie,  motivând faptul că este accidentată şi nu poate participala la întâlnirea din Fed Cup. Totuşi, Estonia se va putea baza pe Anett Kontaveit, racheta numărul unu a ţării.

Reprezentantele Estoniei se vor duela cu Marea Britanie şi Portugalia, în Grupa I Euro-Africană din Fed Cup. Marea Britanie, marea favorită, a trecut miercuri, 7 februarie, de Portugalia cu 3-0, într-o partidă în care Johanna Konta şi Heather Watson au adus punctele la simplu, iar cuplul Anna Smith/Katie Boulter adus ultimul punct.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.